lördag 10 februari 2024

Gammal man gör så gott han kan


Biden, Biden, olycksfarbror, låt din presidentperiod ta slut 2024. Se till att dina demokratiska partivänner letar fram en karismatisk Clinton- eller Obamakopia, allt för att kunna ge Trump en rejäl strid. Jag gillar dig Biden, men du bör få bli pensionär, ta vilopauser på dagen och läsa sagor för barnbarnsbarnen. De bryr sig inte om felsägningar.

Om du Biden skulle få sitta kvar i presidentämbetet till 2028 är du 86 år. Som USA:s president förväntas du vara kraftfull, att elegant och ungdomligt kliva ner från en flygplanstrappa och vinka till folket. Att med mäktig stämma förklara ditt lands storhet utan att snubbla på orden. Det går inte när man är 86 år. Det vet vi alla som uppnått den åldern.



Såg en rubrik på nätet att man skulle göra Biden yngre med ljus och smink. Vet inte riktigt hur det skulle hjälpa honom, hans enda möjlighet är att USA föredrar en trött man framför en skrikig clown. 

Besökte USA för över 40 år sedan för att hälsa på min mans släkt. Trevliga människor som bjöd på mycket god mat och många oförglömliga upplevelser.

 

10 kommentarer:

Annica sa...

Förhoppningsvis läser både zombien Biden och clownen Trump din blogg. Och tar sig en funderare. Det är för bedrövligt att USA, detta stora, mäktiga och fantastiska land, de senaste valen totalt misslyckats med att vaska fram BRA presidentkandidater. Som sagt, det behövs en ny Kennedy, Clinton eller Obama igen. Synd att inte fru Obama är hågad. Tror hon skulle ha varit en mycket lämplig president.

Elisabet. sa...

Amen! Mer behöver inte sägas eller skrivas, av mig i alla fall!

Annica sa...

Kom att tänka på att 1975 när jag var i USA var Gerald Ford president. Om honom sa man att han kunde inte gå och tugga tuggummi samtidigt. Han snubblade ofta, sa fel saker och ansågs väl allmänt som lite korkad. Och då var han inte ens gammal. (Men han blev 93.)

Gunnel sa...

Annica: Gissar att Biden är ointresserad av bloggar och speciellt de som är skrivna på annat språk. Fru Obama vore en representativ kandidat men hon är klok nog att hålla sig undan hetluften.a
Lustigt Annica att när jag var i USA var Ronald Reagen president. Man påstod att han blev lätt senil i slutet av sitt presidentskap. Han, liksom Ford, blev 93 år gammal.

Gunnel sa...

Elisabet: Så är det bara.

Bert Bodin sa...

Håller med dig i allt, vad gäller detta. Och som jag skrivit förr; hur kan det bland USA:s 330 miljoner invånare inte finnas mer lämpliga kandidater? Det övergår mitt förstånd. Bland Finlands 5,5 har man hittat två.

Gunnel sa...

Bert Bodin: Helt obegripligt att USA:s befolkning inte skriker efter andra kandidater.

en vanlig man sa...

Håller med dig. Det måste till nån yngre som sopar mattan med Trump

Gunnel sa...

En vanlig man: Det börjar bli bråttom att hitta någon.

Elisabet. sa...

Bert Bodin: jag är helt förvissad om att det finns många lämpliga kandidater, det är bara det att utmanar dom Trump, kanske dom förlorar sina väljare .., han tycks ju ha stenkoll på alla. Blir så glad när jag hör och ser Chris Christie som var en av utmanarna, han säger ju rakt ut att med Trump vid rodret blir det inte roligt.
https://www.facebook.com/govchristie/
/Elisabet