torsdag 18 mars 2010

Tyckande

Vad är det som gör att man inte tycker om vissa offentliga personer som syns i TV eller hörs i radio. Fast de inget ont gjort och är mycket omtyckta av någon annan.
-
Samma sak när det gäller musik. En del är bra, mycket är likgiltigt och så finns de där låtarna som bara irriterar. I förrgår spelades "Stockholm, Stockholm, stad i världen, Stockholm, Stockholm, världens stad." Stockholm är en vacker stad och borde sluppit Pugh Rogefeldts tjatiga version. Jag byter också kanal när radion spelar "You´r beautiful", Don´t worry, be happy" eller "Sarah" med Mauro Scocco.
-
Annica Lantz radioprogram undviker jag alltid. Täppas Fogelberg i "Ring P1 är ett annat irritationsmoment. Eric Gadds falsett och Uno Svenningssons sångröst kommer också högt på nej-nej-listan.
-
Nu har jag varit negativ mot personer och melodier. Det är inte snällt, så nästa vecka bloggar jag om mina favoriter.
-
Tack för ordet!

4 kommentarer:

Yvonne sa...

Annica Lantz blir jag stressad och på dåligt humör av.Isch!Orkar bara inte,har försökt.

Annica sa...

Håller med dig om ALLT! (Möjligen kan jag stå ut med Uno S.) Till minuslistan lägger jag också Peter Lundblad med "Ta mig till havet" och James Blunt, antar att det är hans "You´re beautiful" du menar.

Oh, ja, Annika Lantz en plåga, liksom Petra Mede. Och många stå-uppare kan jag bara inte med. Peter Wahlbeck och Bettnér (heter han något på M i förnamn?) borde snarast byta yrke. Det är tur att TV och radio har avstängningsknappar.

Nu ska jag använda min egen off-knapp och sluta klaga.

Peter sa...

Glöm inte alla tiders värsta ljudmiljöförstörare "sommaren är kort" med Tomas Ledin eller för all del allt som denne Tomas Ledin överhuvudtaget producerat i sin karriär. Hur kan så mycket uselt komma från samma källa?

Gunnel sa...

Håller med Annica om Peter Wahlbeck. Glömde honom när jag skrev. Jag retar inte upp mig på Tomas Ledin även om jag inte tycker att han är någon storsångare.