onsdag 31 mars 2010

Mästarnas Mästare

Må bäste man vinna,
och det är aldrig en kvinna.
-
Hon var bäst i de flesta tävlingarna. Hon klättrade snabbast, hon var vigast, hon var genomgående bäst, men hennes puls gick inte ner snabbt nog. Därför blev Louise Karlsson inte Mästarnas Mästare.
-
En ex-boxare och en ex-brottare gick till final, trots att de var sämre än Louise i tävlingarna, men de fick ner sin puls på snabbare tid.
-
Alltså är Mästarnas Mästare en pulstävling.
-
Jag förstår inte varför jag blir så ilsken och engagerad i ett TV-program, som dessutom är en lek. Men även lekar ska vara rättvisa. Det tycker barnen, och det tycker jag.
-
Nu ska vi åka till Coop på Örnäset och köpa billigt godis till alla eventuella påskhäxor som kommer på besök. Kommer det ingen, får väl hushäxan själv uppoffra sig och äta upp slisket.
-
Glad onsdag!

9 kommentarer:

Peter sa...

Vilken snygg duk. Vem har gjort den?

Annica sa...

Så orättvist! utropar jag som inte ens sett programmen. Men är kvinna bäst i de flesta grenar då ska kvinna också vinna. Pulsen rår man (förlåt, kvinna!) inte över.

Anta Snaque sa...

Låt oss hoppas att inga påskhäxor ringer på. (Godis är gott!)

Gunnel sa...

Tack Peter, nu gav du mig möjlighet att berätta att duken är ett mästerverk av bloggerskan herself.

Anders sa...

Är det nån som har lagt märke till hur ödmjuka brorsan och jag är?

Syster i norr sa...

Nej, det har nog ingen märkt.

Peter sa...

Kan upplysa om att duken snart ligger på sin plats igen. I sann tradition. Tänk att morbröderna kan vara så ödmjuka. Hur kommer sig detta? Man bör naturligtvis slå sig för bröstet och spela in filmer där man försöker säga majevsky eller skrbek e.d. i sann ödmjuk anda. Det är ju inte säkert att det blir en tradition med semifinaler för AC Kamelens farmarlag.

Anders sa...

Intressant. Först påpekar skrivaren gång på gång att alla andra är avundsjuka och sedan gång på gång att alla andra är kameler. Repetitiv kompulsion kallas syndromet om jag inte missminner mig. Hjälp finns att få!

Peter sa...

Kameler hör ju ihop med Mecka som någon påstår skall ligga i byn strax öster om Boliden.