fredag 29 januari 2010

Kära Hockeylaget


Kära Hockeylaget!
-
Det är dags nu! Er trognaste tillskyndare börjar bli nervös. Lagen under har börjat leva och nu behöver även våra hjältar vakna till liv. I 25 år har laget funnits i högsta serien och under 20 av dessa har jag fått vara orolig. Jag glömmer aldrig 2007, då infarkten var nära. Förra året var rena katastofen till en början, men sen gjorde ni livet lätt för era fans.
-
Jag är inte intresserad av att se matcher. Jag är bara intresserad av tabellen. Men jag lovar och svär att om ni vinner två av de återstående fyra matcherna före upphållet, ska jag köpa biljett och gå på Coop och se en match på plats.
-
Så kära hockeylaget! Varför inte börja med en vinst redan i morgon. Och skulle inte det vara möjligt, så vet ni att jag älskar er ändå.
-
Er trogna fan
Bloggerskan
-
Och nu är det fredag!

12 kommentarer:

Peter sa...

En match mot kusinen från landet i deras egen kula, det är väl ett bra ställe att starta en vinnartrend på?.

Lennart sa...

Jo du Peter, hoppet lär vara det sista som överger människan eller för att citera Ingemar Stenmark, hä gå int förklaar för dem som int begrip...

Anders sa...

Är det en isbjörn det föreställer, det där ohyggliga märket på illustrationen till bloggtexten? I s f bör vi betänka att den arten är utrotningshotad...

Annica sa...

Givetvis håller jag på Luleå Hockey och önskar laget allt gott, men gå på en match? Icke! Jag skulle bara längta hem till värmen och tystnaden.

PS: I morgon får LH gärna tvåla till grannarna på andra sidan länsgränsen. Börjar inte Skellefteåfansen att bli lite för styva i korken?

Yvonne sa...

Jag kommer mig inte iväg så ofta numera,men det är HÄRLIGT att vara på plats.Dessutom har jag ett barnbarn i "klacken"Heja Lule!!!!!

Peter sa...

Anhängarna av "Den tillfälliga turisten" i ishockeyns finrum verkar redan ha glömt de eoner av tid som deras lag tillbringade på hockeyns bakgård och för att citera djurgårdens anhängare (hemska tanke men ändå), när de talar om sin grannklubb. "AIK snart på en uterink nära dig".

Lennart sa...

Peter, återkom på lördagkväll, då har kanske eonerna konnit på rätt plats, se bandy i Luleå.

Lennart sa...

Konnit ska vara kommit, ursäkta

Yvonne sa...

Bravo Gunnel,nu fick Du igång dom!!!

Anders sa...

Ibland beundrar jag Lennart för hans förmåga att hålla sig...

Gunnel sa...

Anders: Lennart tänker på sin känsliga syster.

Det gör ont men Grattis Skellefteå.
Till mitt Luleå Hockey. Som jag tidigare sagt så älskar jag er ändå.

Annica sa...

Även jag säger: "Grattis Skellefteå!" Det är ju i motgången man bör visa sin generösa sida. ;o)
Men man kan ju tillägga det som någon vis person sagt: "Var vänlig mot folk på din väg mot toppen, för du kommer att möta dem igen när du är på väg ner."