fredag 3 september 2010

Fredagsblandning

Den mycket politiskt intresserade Nisse deltar i Demoskops väljarundersökning. Det betyder att så fort en partiledare utfrågats i TV får Nisse ge betyg. Han är saklig och rättvis som alltid och ger sin egen favorit dubbelt så högt betyg som de övriga partiledarna. Demoskop kan man lita på.
Jag har med tiden förstått att jag är en bloggoholic eller helt enkelt en datorberoende person. Läser många tidningar på datorn, bloggar, läser vänners bloggar, kommenterar, läser mail och så tidningarna en gång till. Tillbringar säkert två timmar framför datorn varje dag, bara för nöjes skull. Ett sådant beteende kan vara ett sjukdomstillstånd och innebär att man borde göra något åt beroendet. Eller kanske fortsätta som vanligt. Jag lutar åt det senare.

Luleå Hockey vann en match i Kraftarenan. Låt det bli en vana!
-
Trevlig kväll!

14 kommentarer:

Yvonne sa...

Här har du en minst lika stor datanörd.Jag har ju varit lite lat med bloggandet ett tag,men då är jag på Facebook istället.Där har jag nästan daglig kontakt med barn och barnbarn och vänner av alla de slag.Det är beroendeframkallande så det heter duga.Men vad då??Någonting ska man väl roa sig med.
Skulle nog vilja komma igång med bloggandet också.Det kanske blir mera när det blir mindre att göra ute.

Gunnel sa...

Jag är inte på Facebook. Det är Nisses avdelning men han engagerar sig inte så mycket och har ganska få kontakter. Men det måste vara suveränt för dig som har barn söderut och många släktingar.

Anders sa...

Jag har noga studerat kalsongbilden från din förra blogg och kan inte riktigt bestämma mig: Är det fråga om ett kyskhetsbälte eller ett tortyrredskap? Den där sömmen mitt fram skrämmer ju i alla fall mig.

Annica sa...

Många timmar blir det. Alltså framför datorn. Men någon dag då och då får den stå alldeles opåslagen. Jag tar helt enkelt semester från den ibland. Men dagen därpå kan det i stället bli dubbla skift.

Från och med NU litar jag inte ett skvatt på Demoskop. (Och inte på de andra heller. På Nisses trovärdighet ska jag fundera en stund.)

Gunnel sa...

Anders: Sömmen är där för att ge stadga till den välutvecklade mannen påstår maken.

Annica: Datorn hänger alltid med, även på resa till huvudstaden.
Efter att ha sett Nisses poängsättande på Demoskop litar inte jag heller på valbarometrarna. Det gjorde jag inte tidigare heller.

Anders sa...

"för att ge stadga till den välutvecklade mannen" Går Luleåbor på ALLT?

Gunnel sa...

Ja, vi går på det mesta. I dag skulle vi gå på tantutställning men vi kom en kvart för tidigt. På museet visas en utställning om tanten. En bekant till mig har fått låna ut sitt virkade överkast. TÅNK! Äntligen är det vår tur att synas.

Gunnel sa...

Fel igen! TÄNK ska det vara.

Annica sa...

Du menade nog STÅNK! när du tänkte på det virkade överkastet.

Anders sa...

Jag tror du tänkte på kalsongerna.

Gunnel sa...

Tänker väldigt mycket, men sällan på överkast eller kalsonger.

Peter sa...

Frågan är vad vi skall göra med våra två fina vattenflaskor som vi fick av de nya moderaterna?

Nisse sa...

Kan man inte måla över texten?

Annica sa...

Fiffigt, Anders - (S)TÅNK måste handla om kalsongerna! (Nu tänkte jag förstås mest på allt arbete med överkastet. Kan det bli TÖN?)