fredag 6 november 2009

Fredagmys.


I morse när vi skulle åka ut med bilen, fann vi till vår förvåning att alla fyra sidorutorna stod öppna. Bilen var låst och jag är ganska säker på att bilrutorna var stängda när jag hämtade morgontidningen. Alltså måste rutorna har öppnats i det ögonblick Nisse satte i motorvärmaruttaget. Förklara det, den som kan. Vår bil har blivit misshandlad och protesterar.
-
Anledningen till utfärden var förstås inköp av Norrbottens-Kuriren. Tidningen presenterade kandidat nummer 5, som är vår fina Amanda. Hennes sämsta egenskap är, enligt egen utsago, att hon har svårt att bestämma sig. Då ska du veta Amanda att du är inte ensam, jag har ofta tvekat om vilka beslut jag ska ta.
-
Men tveksamhet är inte enbart en dålig egenskap. När man väl beslutat sig så är det mycket genomtänkt, så de så. Och de som väntar på besluten, får väl lugna ner sig.
-
Det får räcka för i dag. Nu går vi och fredagsmyser.

7 kommentarer:

Anders sa...

Fredagsmys låter bra. Vi ska mysa med varsin Gustav Adolf-bakelse, något som ingen av oss smakat förut.

Amanda sa...

Jag vet farmor, jag tror jag har fått det från dig! Ni är så söta du och farfar. Kram på er!

Lennart sa...

Jag har just röstat på farmors älskling, dom godtog även en Skellefteå AIKare, nu är det bara att mysa vidare

Gunnel sa...

Kungen i gårdagens kommentar kom från Östergatan.
Och naturligtvis är vi speciellt glada över röster från angränsande län.

Anders sa...

Apropå kungar: Det kanske bör påpekas för läsarna att Gunnel lider av akut svårartad VTR (vinkus terribiles reflexiensis, i folkmun ”väderkvarnsarm”) som yttrar sig på så sätt att hon reflexartat börjar vinka direkt hon ser en limousin, i den fåfänga förhoppningen att det sitter kungligheter i fordonet. Sjukdomen är inte på något sätt farlig, men kan i vissa fall leda till att smärre pinsamma situationer uppstår.

Om du vill stödja forskningen om VTR kan du med fördel sätta in en större summa pengar på Hermanssons Psykologtjänsts konto.

Gunnel sa...

Anders, du är så rolig! Jag förstår att du med stor förväntan ser fram emot mina utläggningar om monarkin. Och den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Det är snart dags!

Annica sa...

Gunnel, aldrig har jag sett några symptom på den sortens VTR hos dig när vi varit ute tillsammans. Och det är ju massor av gånger. Kan jag möjligen ha samma åkomma? Jag trodde VTR stod för "Vi Tänker Rojalistiskt".