torsdag 26 november 2009

Stackars barn


Vem är du okände man, som slängt ut din fyraårige styvson naken i vinterkyla och som tvingat honom att slicka i sig urin? Som stått framför en meterhög parvel och bränt hans lilla kropp med cigaretter, hällt kaustiksoda i hans öga och lim i hans öra. Det du gör mot en liten människa än ingenting annat än tortyr.
-
Tyvärr är du inte ensam.
-
De flesta av oss minns den lille tyske killen som var fastbunden, myggäten och plågad till döds av sin styvfar, någonstans i de svenska fjällen. Jag tror min polisbror var inblandad i undersökningen runt dödsfallet.
-
Eller Bobby som också blev ihjälplågad av mor och styvfar.
-
Jag beundrar rättsväsendets folk, som också är föräldrar, att de står ut med att se dig, du ynklige. Det måste klia i deras fingrar att få nypa till dig.
-
Den lille kille som du så grymt plågade under ett år överlevde, men han lär aldrig glömma dig.
-
Må du efter avtjänat straff, få en stämpel i pannan som varnar ensamstående mammor för dig. Så måste det bli för barnens skull, för deras välbefinnande är mycket viktigare än ditt.
-----------------------
Slut.
-
I morgon är en annan dag.

2 kommentarer:

Annica sa...

Önskar att styvfars-kräket läste din blogg och kunde känna människors avsky och vämjelse. Vad är det för monster som gör alla dessa hemskheter? Det värsta är att monstren verkar öka i antal. Straffet borde vara "öga för öga, tand för tand".

Yvonne sa...

Tänkte direkt på lille Bobby när jag läste detta i tidningen.Man mår illa!