fredag 13 november 2009

Ännu en fredag


Det är fredag igen och dags att göra en sammanställning över plus och minus den senaste veckan:
-
Positivt:
Det blev ingen storregion Norrland av de nordligaste länen. De som bestämmer hade glömt att man inte kan genomföra någonting som inte alls är förankrat hos folket. (I denna fråga har maken en annan åsikt).
-
Vernissage på Kulturens Hus där Emmas pojkväns mamma hade utställning av sin konst. Hennes tavlor är estetiska och välgjorda och hon fick en fin recension i NSD.
-
Luleå Hockey vann mot HV-71.
-
Negativt:
Luleås kommunalråd har fått en gevärskula hemskickad i brev. Så någonstans i en unken kammare sitter en feg liten råtta och skickar ut hotelser. Den som drabbas har ingen aning om det är ett dumt skämt, ett skrämskott eller någon som verkligen menar allvar. Skam över alla som kommenterade artikeln om hotet och som tyckte att det får han väl ta. Han är ju en offentlig person. Men ingen, absolut ingen, ska behöva leva under hot från anonyma idioter.
-
Norrbottens befolkning minskar och är nu under 250.000 personer.
-
Luleå Hockey förlorade mot Djurgården. Stackars sonen Peter som går på matcherna i Stockholm och som aldrig fått se Luleå vinna.
-
Plus och minus är jämt fördelade och nu plockar vi fram saften och chipsen och firar att det är helg.
-
Tack för mig!

3 kommentarer:

Anders sa...

Naturligtvis är vi mot storregioner. Jag har dock hört talas om att det finns människor som är mot storregioner som röstat in oss i EU.

Annica sa...

Nu börjar det bli lite "drag" i väninnans blogg! En blandning av honung och ättika - eller om man så vill - av socker och salt. Sältan är varmt välkommen.

Håller helt med om att ingen människa ska behöva leva under hot. Vilken plats han/hon än har i samhället. Men vår värld befolkas icke bara av de kloka - den rymmer även alldeles för många knäppskallar. Och än är inte den siste dåren född. Tyvärr...

Peter sa...

Segrar mot Djurgården var ett tag normaltillståndet, men efter återflytten till Hovet har det varit trögt. Men DIF är blott ett hinder på vägen mot guldet.