tisdag 24 november 2009

Så säger man inte

Isidor, gjord av Sirpa.
-
För ett tag sedan sa "Challe" Berglund om sitt Timrå hockey att de spelade som kärringar. Sådana uttryck förekommer alltför ofta inom manlig sport och det retar mig till vansinne.
-
Vad är det som ger dessa herrar rätt att använda ord om kvinnor i negativt syfte så fort manliga idrottsutövare gör en usel prestation.
-
Vad menar karln förresten? Spela som kärringar! Vad är det? Gamla tanter spelar aldrig hockey. Tanter vet sina egna begränsningar. Eller menar han att kvinnor rent generellt är dåliga och fega? Eller är han bara dum?
-
En domare i Elitserien lär i lördags ha använt kvinnliga könsord när han skällt ut en spelare i Rögle.
-
Jag fattar verkligen att man kan säga dumma saker i stundens hetta. Men nog vore det väl bättre om dessa herrar, nästa gång det hettar till i skallen, i stället snackade om sina egna dingelidongar och lät damerna vara ifred.
-
Basta!!!
-
Så talade hon i dag.

5 kommentarer:

Yvonne sa...

Riktigt på krigsstigen,ser ja!!!
Det är rätt!!

Lennart sa...

Det är kul att se att Roger Rönnberg läser din blogg, igår sa han bara att laget var dåligt och att det bara var en kedja som producerade. Tänk om han även talat om sina gossar, då hade du väl blivit nöjd.

Gunnel sa...

Jag är nöjd med Roger Rönnberg så länge han inte kommer med kärringsnack. Att laget var dåligt var precis rätt att säga. Heder åt den karln.

Anders sa...

För min del tyckte jag att Luleå var ovanligt bra igår.

Sanna sa...

Hahaha! Håller med! Snacka skit kan de göra om sina egna kön..så det så!