söndag 9 januari 2011

Nu blir det vardag

Nu är helgerna över och vi avslutade det hela med kaffe och tårta i dagarna två för att fira Elvis och de nyfödda danska tvillingkungligheterna.
-
I går eftermiddag gick maken och jag på hockey. Det blev mitt livs andra hockeymatch. Maken har en egen plats 19 trappsteg nästan rakt upp och där saknas sidoräcken. Här får det inte finnas anlag för svindel.

Musiken är hög. Det egna lagets spelare kommer in och klacken jublar. Det andra lagets spelare kommer in och man hör buanden. Det förefaller mig väldigt oartigt. Klacken borde istället ha banderoller och hälsa gästerna välkomna, vilket skulle få det gästande lagets spelare att känna sig omtyckta och älskade av publiken och inte jobba så hårt för att förstöra för hemmalaget. Detta är kvinnlig logik och något att ta på allvar.
-
Hockey är kul när det egna laget gör mål. Annars är det en alltför lång föreställning och det lär dröja innan nästa besök på Coop Arena.
-
Hej!

7 kommentarer:

Peter sa...

Varför inte skaffa en biljett till kommande final?

Gunnel sa...

Vilket år?

Nahide sa...

Det må vara en f d rockstjärna eller Kristian Tyranns små telningar, jag (någon dag för sent visserligen) bugar och niger inför en annan jubilar. Ja må hon leva uti hundrade år och lite till!
--------------
"Ceasar åldras inte, han mognar. Hans hår vitnar inte, det ljusnar". (Citat ur "Asterix på Olympiaden")

Gunnel sa...

Tack Nahide! Och vilket citat. Måste nog börja läsa Asterix.

Peter sa...

2011-2014

Gunnel sa...

Varje år eller något speciellt?

Peter sa...

Varje år såklart