fredag 12 november 2010

Bland annat

Den här veckan är kungen i fokus. Majestätets kompisar, Aje, Plutten och Noppe har dragit in kungen i tvivelaktiga salonger, där man ätit gott och till kaffet plockat in lättklädda damer som underhållning. Allt detta enligt en nyutkommen bok som påstår sig veta allt om saken.
-
Egentligen är väl det som står i boken precis vad de flesta trodde. De rika och besuttna männen tar sig friheter och tycker att det är deras rättighet. I rättvisans namn får man hoppas att inte Silvia sitter och gråter på slottet, utan tillsammans med ladies från Östermalm, skaffar sig egna små nöjen utanför gemaken.

Nu måste det sägas. Luleå hockey leder Elitserien med sju poäng!! Snart kommer de att rasa i tabellen säger en herr Roos, som är förståsigpåare och som tippade att Sveriges bleka okända lag i Karjala Cup skulle få stryk av Tjeckien med 7 - 1. Sverige vann med 4 - 3. Må han ha lika fel när han dissar Luleås hockeykillar.
-
Men nu är det fredag och veckans bästa dag och med det konstaterandet får det vara färdigbloggat.
-
Trevlig helg!

5 kommentarer:

Lennart sa...

Jag har just läst i expressen där en viss Henemark berättar att hon inte varit förälskad utan endast lekt med majestätet. Jag som trodde att lek var att köra plastbil i sandlådan.
Sen hockey: Skelletspelare låg bakom vinsten i går kväll. De har 3 med och Luleå 1. Nu när Ahlbrandt tillkommer får vi väl se om det lyfter!

Anders sa...

Jag har träffat Camilla Henemark. Liksom knugen avstår jag från att kommentera, vänder blad och går vidare.

Mitt kungahat skapades i mycket unga år då jag såg en bild av C-G på Haga i en racerliknande trampbil. Själv lekte jag med en träbit med fyra fastspikade konservburkar som skulle föreställa hjul. Då insåg jag till fullo orättvisorna.

Annica sa...

Kan inte Silvia och hennes väninnor gå på Ladies Night, småflirta med de unga "lejonen", bl a Brolle, och stoppa en eller annan sedel innanför deras uppknäppta(?) skjortor? Det skulle jag gärna göra...

Om hockey uttalar jag mig icke.

Gunnel sa...

Lennart: Skelletspelarna är duktiga, men det är ju väntat. De ska nog kämpa om guldet i år.
Luleå skulle enligt alla experter hamna på plats 10 eller 11. Jag hoppas allra ödmjukast att det inte blir så.

Anders: Min kärlek till monarkin grundades i tidig barndom när jag så hur fin Haga-sessornas lekstuga på Solliden var. Själv lekte jag i brädhögen bortom diket och såg inga orättvisor i det.

Annica: Jag hoppas verkligen att Silvia och hennes väninnor också roar sig och inte sitter och väntar på att den otrogne maken ska vända blad.

Peter sa...

Det enda som är säkert är att när herr Ros på aftonbladet tippar att ditt lag skall nå framgångar då är det dags att oroa sig. Varje gång han tippat Luleå i kvalserien har det slutat i slutspel, förra året tippade han dock att de skulle till slutspel och det gick åt h-e.