torsdag 4 november 2010

Välkommen!

I dag den 4 november har vi fint besök i Luleå. Kronprinsessan Victoria och Daniel kommer till Hertsö Centrum i eftermiddag för att hälsa på oss förortsfolk.
-
Utrustad med kamera och varma kläder kommer bloggerskan att gå till centrum för att med nyputsade glasögon och gapande mun beskåda de unga tu. Jag är imponerad att de åker ut i landet i mörka november, istället för att stanna hemma i slottsvärmen och jobba på arvingen.

Victorias pappa är i blåsväder så Aftonbladet hade 10-12 sidor om en nyutkommen bok som handlar om hans liv och vilda leverne. Sant eller falskt lär väl framtiden visa.
-
Nu hoppas jag bara att kameran fungerar och att folk inte skymmer fotoobjekten. Vilket resultat det än blir, så kommer det säkert någon dag framöver att visas i bloggen.
-
Hej och Hå!

2 kommentarer:

Lennart sa...

Det blir tungt för äktenskapsrådgivarna i fortsättningen. Det är bara att vända blad och gå vidare sa den felstavade.

Annica sa...

Vilka lovord Norrbottensradions utsände öste över Victoria och Daniel efter att ha träffat, sett och hört dem! Han tyckte att de var så trevliga och verkligen bjöd på sig själva.

Angående kungens eventuella dumheter: Det skulle bli en vällande bokflod om alla människors felsteg sattes på pränt. Vi ska nog, lite till mans/kvinns, vara glada för att våra egna klanterier inte är av allmänt intresse.