söndag 7 februari 2010

Dina dagar


I fredags såg vi Sissela Kyle på Kulturens Hus med showen "Dina dagar är räknade." Hon står ensam på scenen i två timmar inför 800 personer och håller låda och är underhållande. Det är modigt. Hon lyckas väl och är både rolig och allvarlig utan att vara plump och billig, som så många andra stå-upp-komiker.
-
Vi satt på tredje raden på balkongen. Det ska man inte göra om man är höjdrädd. Det är läskigt högt upp och artisten ser mycket liten ut.
-
Några ord om melodifestivalen. Jag har tyckt att det varit kul att titta på, men nu har jag blivit för gammal och blasé. Den kvinnliga programledaren var övertänd och skrikig och låtarna var mestadels ganska dåliga. Men tycke och smak skall man inte diskutera. Alla har rätt att tycka och alla tycker rätt.
-
Solen skiner på oss idag och jag hoppas att vi får fint väder i fortsättningen också.
-
Söndagshälsningar.

3 kommentarer:

Anders sa...

När det gäller melodifestivalen har jag varit för gammal och blasé i minst 30 år.

Yvonne sa...

Jag avviker nog lite,för jag tycker det är jättekul att titta på melodifestivaren.Hade flera favoriter,men Salem el Fakir var bäst tycker jag.Ser fram emot följande lördagar.
Sissela hade jag velat se och höra,men jag kommer mig inte iväg på så mycket sånt,tyvärr!

Annica sa...

Sissela Kyle borde vara ett föredöme för många stå-uppare. Hon kan vara rolig utan att vräka ur sig en massa råa skämt och otidigheter. Tycker att de flesta komiker har spårat ur totalt.

Melodifestivalen... ja, vad säger man? Om de melodier som framfördes i går är utplockade för att de är bland de bästa, då tycker jag att det snart är dags att lägga ner hela projektet. Förhoppningsvis får vi höra bättre låtar de kommande lördagarna.

Usch, vad den här kommentaren blev gnällig då! Förlåt!