onsdag 17 februari 2010

Ännu ett guld

Blommor till Björn.
-
Jag satte mig lugnt tillrätta framför teven för att se skidskyttet. Trodde aldrig att det skulle bli särskilt spännande. Men när det kom till herrarnas sista skjutning, hade jag inte nerver att sitta kvar i rummet. Det blev en tur till garaget som vanligt. Jag tillbringar min tid där, när idrotten blir alltför rafflande. Jag har t ex aldrig sett Ingemar Stenmark vinna i direktsändning. Jag är reprisernas kvinna. Det är så lugnt att titta på spännande ögonblick i efterhand, när man redan vet att segraren är svensk.
-
Björn Ferry är tydligen en härlig personlighet. Hans blogg, "Ferrytales", har jag följt under ganska lång tid. Under olympiska spelen måste han hålla bloggen ren från reklam, men under andra tider säljer han en del udda produkter. Hans mest exklusiva föremål heter "Pillesnas i vas" och kostar över 3000 kronor. Det föreställer en illröd snopp i en glasvas. Han har tydligen lyckats kränga 11 stycken. Dessutom säljer har posters där han står naken i startställning eller sittandes på golvet.
-
Denne glade man tog vårt andra guld i går. Grattis till honom och till oss alla som gillar idrott. Nu fattas det bara 7 medaljer, så går mitt tips in.
-
Hej då!

2 kommentarer:

Yvonne sa...

Han är en underbar Galenpanna denne Ferry.Man blev minst sagt paff när det blev så spännande!
Hurra för Björn Ferry!!!

Annica sa...

Ferry och Kalla - de kan båda sig malla!
GRATTIS!