tisdag 19 oktober 2010

Inga vinster

I dag den 19 oktober fyller barnbarnet Amanda 19 år. Grattis tjejen! Samma dag för 19 år sedan sändes Bingolotto för första gången i TV.
-
Vi var trogna spelare under många år och hade turen att kamma hem en del vinster. Vi vann ett resepresentkort på 25.000 kronor, som vi använde till en fantastisk rundresa i Italien. Vi vann också 10.000 kronor och presentkort på Statoil och Stadium. Allt detta på "Lokets" tid.
-
När Bingolotto flyttades till söndagar slutade jag spela. Min äkta man som stöder hockeyn har fortfarande en bingolott och sitter troget varje söndagskväll och vinner absolut ingenting.
-
För bingolotto går det bara sämre och sämre, men för 19-åriga Amanda blir framtiden bara bättre och bättre.

Så spår bloggerskan och så kommer det att bli.
-

3 kommentarer:

Peter sa...

Bingolotto tjänar nog på er envishet och förhoppningsvis även hockeylaget. Soffhörnet däremot blir väl lidande av långa bingolottosittningar.

Yvonne sa...

Jisses,år det så länge dedan?Vi spelade också Bingolotto då.Vann nån småvinst ibland,men inte så stora som dom ni vann.Har faktiskt fortfarande på mig en guldring som jag köpte på Guldfynd,för en av vinsterna.Numera spelar jag inte.

Annica sa...

Efter en säsong med Bingolotto (för många år sedan) så hade jag fått nog. Jag tyckte det var jättetråkigt. Som mest vann jag 100 kr och det var för lite för att jag skulle fortsätta att spela.

Ett sent sänt men stort GRATTIS till Amanda!