fredag 18 juni 2010

Fredagsbabbel

Veckans irritation:
Somnar till klockradion som spelar Salem Al Fakirs "Keep on walking, keep on walking, vaknar till klockradion som spelar "Keep on walking, keep on walking. Himmel, vad jag är trött på den låten. Men jag gör som Fakir säger och vandrar iväg, men då till Mp3-spelarens sköna och behagliga musik med Eric Clapton.
-
Veckans roliga:
I teves morgonprogram som bara handlar om kungliga bröllopet den här veckan, visar en karl hur man ska bära högklackat i kyrkan. Han trär på sina tjocka sockar ett par silverpumps och vandrar fram och tillbaka under det att programvärden ställer frågor. Det är alldeles underbar komik.
-
Veckans intressanta:
Lägenheterna på Storgatan 26. Jättefina takterrasser på två lägenheter med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ganska misslyckat i det här fallet och den ena lägenheten hade dessutom ingång till toaletten i nedre delan av vardagsrummet. Inte trevligt alls!
-
Veckans positiva:
Det är fredag!
-
Godkväll!

12 kommentarer:

Annica sa...

Salems låt kan "keep on walking" in i skivarkivets allra mörkaste hörn. Tillsammans med några låtar till som man är urless att terroriseras av.

Toalettingång från vardagsrummet??? Jag har väl aldrig hört något så tokigt. Med den dyra hyresnivån borde man ha haft råd att anlita en smartare arkitekt.

Gunnel sa...

Salem Al Fakir sjöng just nyss under konserten i TV. Dock en annan låt.

Anders sa...

Veckans otroliga: I en tidning jag råkade läsa hade man en presentation av mannen som skulle sko hästarna i morgondagens parad.

Gunnel sa...

Han som skodde hästarna fick äntligen den uppmärksamhet han förtjänade.

Annica sa...

Heja bloggerskan! Hade vi inte haft ett kungligt bröllop i dag så hade "hästskomakaren" aldrig fått förtjänt uppmärksamhet. Detta visar bara EN av fördelarna med monarki.

Peter sa...

Det finns en fördel med bröllopet idag lördag och det är att tunnelbanan är gratis under lördagen vilket underlättar för oss när vi ska på dop idag. Förövrigt bör en kombination av bröllopet och fotbollsvm, naturligtvis innebära 100 000 vuvuzelas längs kortegevägen för att hylla brudparet.

Lennart sa...

Istället för att åka till Stockholm så bjuder Malås kommunalråd på kaffe och tårta på torget i malå. Ungefär samma kostnad som för hans resa och uppehälle i Sthlm.
Lovvärt initiativ av en moderat !
Jag kokar dock kaffe själv och toppar med en kaka.

Gunnel sa...

Stiligt kommunalrådet! På Storgatan i Luleå bjöds också på ett slags rosa bakverk i anledning av dagen.

Gunnel sa...

Apropå vuluzelor. Måtte det bli importförbud.

Lennart sa...

Men kommunalrådet i Luleå han åkte till Stockholm också. Republikan som han är !

Anders sa...

Gunnel: Vuvuzelor finns redan att köpa i Sverige. Länge leve den fria kapitalismen! När VM kommer att arrangeras i Sverige får vi väl kontra med den jämtländska näverluren.

Gunnel sa...

Eftersom jag tydligen inte kan stava till det sydafrikanska instrumentet så röstar jag också för näverlur