fredag 25 juni 2010

En hoppfull spådom

Så här kommer medierna att rapportera om midsommaraftonen 2010.
-
Sol och vackert väder gjorde att årets midsommarafton blev en riktig folkfest. Många hade samlats för att se den traditionella stångresningen. Familjer kom med sina fikakorgar och satte sig i gröngräset, medan de minsta familjemedlemmarna skuttade runt till "små grodorna."

På kvällen fortsatte firandet i glädjens tecken. Polisen och sjukhusen meddelar att det varit en fantastisk midsommarnatt. Inga rapporterade misshandelsfall, inga mord, slagsmål eller våldtäkter. Enbart glada människor som firar sommarnatten tillsammans.
-
På midsommardagen vaknade Sverige till en ny och vacker dag. De allra flesta var friska och pigga eftersom deras alkoholintag hade varit måttligt och samtliga kom ihåg vad de hade gjort kvällen innan.
-
Så spådde hon och önskade
-
TREVLIG MIDSOMMAR!

4 kommentarer:

Annica sa...

Önsketänkande från bloggerskan sida, men vad fint det vore om spådomen blev sann! Låt oss hoppas att alla helgfirare är nyktra, snälla och sansade!

Glad midsommar!

Yvonne sa...

Första stycket stämmer så här långt.Har varit på Hägnan och aldrig har det varit sååå mycket folk.Hoppas resten stämmer oxå.
Tyvärr brukar det bli mycket elände när vädret är så vackert och timman blir sen.
Vi får hålla tummarna!!!
Ha en bra fortsatt helg till Dig och Gubben!Kram !!

Lennart sa...

Sitter just och tittar på en helikopter som samlar renar på södra sidan Lainejaursjön. De ska troligtvis drivas till mellanliden där kalvarna ska märkas i natt. Lapparna har inga bestämda arbetstider ! Det kan hända olika saker en midsommarnatt !

Gunnel sa...

Sol och vackert väder har det varit i kväll. Hoppas att resten av min spådom slår in.