måndag 31 maj 2010

Helgblandning

Söte bror

Brodern uttryckte en önskan om mera skriverier om kungahus i bloggen. Kronprinsessan gifter sig snart och därför borde det finnas mycket att skriva om. Javisst, broder, det är klart att jag ska skriva om monarkin, men det får bli en annan dag.
-

Under lördagskvällen satt vi som tända ljus och såg schlagerfinalen. Rätt låt vann säger det tyska folket och vi får väl tro dem.
På söndag bjöd maken på middag ute på stan. När vi två går ut och äter klagar vi alltid på hur dyrt det är och hur mycket gott vi skulle kunna köpa hem för de pengar som ute-måltiden kostar. Det hör till och det gör vi varje gång.
-

På kvällen såg vi den blivande studenten tillsammans med övriga i avgångsklassen uppträda i Lilla salen på Kulturens Hus. Amanda är vårt barnbarn, så vi kan tänkas vara partiska men hon är duktig på scenen, sjunger bra och talar ledigt till publiken.
-
Det får räcka för i dag.
-
Hej!

4 kommentarer:

Annica sa...

Ni verkar ha ha haft en trevlig blandning av aktiviteter under helgen.
Angående ESC: Jag tycker att snyggingen Didrik från Norge skulle ha vunnit med låten från Sverige. Då hade vi ju delat segern... så där grannar emellan.

Annica sa...

Det skulle givetvis bara vara ett "ha"!

Gunnel sa...

Annica: Jag trodde bara att du stammade. Jag höll också på Didrik.

Annica sa...

Bara tanken på snygge Didrik kan ju orsaka stamning. Men denna gång var det mest slarv.