måndag 3 maj 2010

En sorgsen Mazda


Grattis till äldsta barnbarnet som fyller 22 år idag. Det är absolut lycka att få se barnbarn växa upp och man önskar dem allt gott i livet.
-
Vår vän Hampus står ute i kylan och fäller tårar av plåt. Nyss var han uppsnyggad till tänderna, fått ny dörr och ny fräschör. Nu står han därute, tillknycklad i baken och med stötfångaren på glid. Förtvivlad frågar han sig var han hamnat. Har dessa människor körkort överhuvudtaget, eller är de helt enkelt för ålderstigna för att få finnas i trafiken.
-
Så mycket stryk som han fått det senaste året, så mycket skador på plåten. Skulden till olyckorna vilar helt på hans ägare och det gör inte saken bättre. Nu krävs en ny smärtsam uppsnyggning och det kostar ägarna pengar, men det är bara lämpligt åt klantskallarna.
-
Och mellan ägarna till Hampus står det nu 1-1 i olycksstatistiken, och med att uttrycka sig på detta sätt, har den hänsynsfulla bloggerskan icke namngett någon skyldig till det senaste klanteriet.
-
Hej från mig!

5 kommentarer:

Yvonne sa...

Stackars Hampus!Verkligen otursförföljd!Hoppas på bättre tider!!
Det är ju bara det att det kostar en massa pengar oxå!
Kram!

Peter sa...

Pratade med olycksfågel nr.2 och det var tydligen en "väldigt lindrig" skada, jämfört med den förra förödelsen. Hursomhelst se upp för andra bilar och illasinnade stolpar.

Gunnel sa...

Olycksfågel nr 2 behagar vara skämtsam. Öga mot öga med hustrun erkänner han att han inte har den blekanste aning om vilken händelse som gjort mest skada. Skickar bild av bilen hem till din dator får du själv avgöra.

Yvonne sa...

Sååå typiskt,hahaha!

Annica sa...

Det är synd om Hampus som gång på gång blir misshandlad både här och där. Vid ett telepatiskt samtal med honom sa han, med svår bakvärk: "Nu får det vara nog. En gång till - och jag börjar köra mig själv."