måndag 7 mars 2011

Lyckliga svenska folk

Det är ett fint och rikt land vi lever i, där man kan läsa kärlekspoesi på det mjuka toalettpapperet. Det är annat än min barndoms Wiskadahlspriskurant på utedasset. Vilken fantastisk produktutveckling!
-
Det är också ett lyckligt och fredligt land vi lever i, när kvällstidningarnas krigsrubriker FIASKO, ATTACK, SKANDAL, FOLKETS UPPROR, HAVERI, bara handlar om att fel låt från andra chansen har gått till final i Melodifestivalen.
-
Lyckliga vi, som får leva och bo i detta land.
-
Godmorgon!

5 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

Ja, vi har mycket att vara tacksamma över.

Yvonne sa...

Första gången vi var till Turkiet fick vi KÖPA toapapper på alla offentliga toaletter.Det satt små tanter vid ingången och sålde.Numera är det inte så,men lite sparsam ska man vara,säger dom.

Lennart sa...

Jag har just sett nordnytt, det är väl inte Lulebo ni har flyttat till. Dom verkar ha lite problem med vad dom beslutat om.
Annars har du rätt, katalogpapperet var lite för glatt.

Gunnel sa...

Turkarna är ett sparsamt och förståndigt folk.

Ja, det blåser runt Lulebo. Gubbsen i ledningen har passat på att skaffa sig lite extra förmåner och kommunalrådet undrade vad de sysslade med och nu är det inte kul att vara med i Lulebos styrelse längre.

Annica sa...

Så sant - vi lever i ett fantastiskt land. Tänka sig, kärleksdikter på toapappret!

Och så heder åt kommunalrådet Karl P. som tvingat Lulebos ledningsgubbar att ta fram den guldkantade överenskommelsen i ljuset. Karl fick visst tjata i två och en halv månad innan den överlämnades så han fick se den. Bra att han inte gav upp! Det var väl det gubbsen hade hoppats på.