söndag 27 mars 2011

Glad, gladare, gladast



Fem glada människor möttes på Sparbanken i fredags.


Glada var köparna, som fått ett prisvänligt hus och som redan nu planerade inför sommaren. Köpresa till IKEA inom kort och hemlån av tapetböcker osv.


Ännu gladare var säljarna som fick huset sålt till bekanta och som slipper hålla på med städning inför ständiga husvisningar. Ingen sentimentalitet här inte! Ingen mer snöskottning, ingen mer bättring av flagnande målning m m. Säljarna vill under den kommande sommaren bara sitta och njuta under korkekens skugga.


Gladast av alla var mäklaren som fick ett avslut på en affär som gav honom arvode och en skön känsla av att allt var över och det var fredag och helg och arbetsveckan var till ända och kärleken väntade i närliggande stad.


Delad glädje är i sanning dubbel glädje.


Trevlig söndag!

4 kommentarer:

Annica sa...

Så ska det vara - alla ska känna sig glada och nöjda! Nu är det bara att lämna över till husets nya invånare. Och ni kan börja njuta av det bekymmersfria livet i lägenhet. Härligt!

Lasse sa...

och här är vi glada över nya tv:n som passade perfekt i vårt vardagsrum, och över att vi äntligen fått upp bastuinredningen. Det tog bara ett par år längre än vi planerat, men det blev ett riktigt fint resultat. Jag är också glad över att se hur lättade ni blev av att göra klart affären. Hoppas på lite hockeyglädje i eftermiddag. Oavsett resultatet blir ju alltid någon glad. Fast det är lite svårt att unna Ske-fansen glädje just där.

Gunnel sa...

Vi mår bra av det bekymmerslösa livet och det är så mycket som finns på pluskontot. Grattis till bastun, Lasse och beträffande hockeyn så är vi naturligtvis glada om vi vinner. Vinner Ske-å är vi naturligtvis glada för våra släktingars skull. Fast det är inte lika lätt.

Yvonne sa...

Måste nog säga att jag är liiite avundsjuk på er,men är samtidigt glad att det gick så bra!!Njut nu kära Vänner!!!