måndag 28 mars 2011

Dramatik

KALLE: "Dommaren är en idiot." PELLE: "Det är Kalle som är en idiot, han kan inte stava till domare."
Ungefär så där och mycket mycket värre är fansens kommentarer runt artiklarna om hockeydramatiken. Där får vem som helst anonymt kläcka ur sig vad som helst och det gör man också.


Semifinalmatcherna mellan Luleå och Skellefteå har blivit rena skräcken. Jag drabbas av hjärtklappning och ansiktsrodnad varannan kväll, fast jag försöker inbilla min omgivning att jag inte bryr mig. Eftersom släkten i stor skara befinner sig i Västerbotten och håller på Skellefteå, så är det irriterande när det egna laget förlorar.


Ett av lagen möter Färjestad i final. Ett utvilat och friskt lag, som inte ens svettats i sin semifinalserie. Pojkarna från norr däremot, har kämpat i många och långa perioder och är helt tröttkörda. Därför är det kanske en fördel att förlora semin, eftersom det lag som vinner blir uppätna av Värmlänningarna.
Blogspot fungerar dåligt idag. Därav alla hjärtan på bloggen.

-

Trevlig vecka!

11 kommentarer:

Annica sa...

För att ta det sista först: Blogspot har fungerat dåligt i flera dagar. Det bara trilskas. Var finns supporten?

Angående hockeyrysaren så skickar vi alla extra blogghjärtan till Luleå Hockeys spelare, så de känner norrbottningarnas massiva stöd.

Och, som vanligt, så verkar tyvärr en del av fansen (kanske på båda håll) inte ha full uppsikt över de hjärnceller som styr vett och impulskontroll...

Peter sa...

Tror snarare att FBK-spelarna börjar fundera över vad de ska göra när de blir lediga, och hur skönt det är att vara ute i vårsolen och njuta. De får nog en smärre chock när de möts av ett lag där ingen hunnit tänka på annat än nästa match och nästa förlängning och så vidare.

Lennart sa...

Vad är blogspot och vad heter det på det språk som du nyligen efterlyst? Sist fick jag lära mej spotify på din blogg så nu övergår vi till engelska.
Beträffande hockeyn så blir det lättare om du håller för ett öga och ett öra som de andra luleborna verkar göra!!!

Gunnel sa...

När vi lyssnade på Micke Renberg på Norrbottensteatern sa han att Färjestad skulle vinna elitserien. Och han är ju expert.

Blogspot har verkligen tjorvat de senaste dagarna. Vet inte vad som är galet och vet inte heller något annat namn än blogspot.

Enögd är jag från födseln, men jag hör bra.

Lennart sa...

Jag bor ju mitt emellan och ser både nordnytt och västerbottensnytt. Dom verkar se på helt olika matcher. VB-nytt hyllar Jimmie Erikssons fällning av Styrman och enligt NB-nytt borde det ha varit en klar utvisning.
Det finns hur många exempel på enögdhet som helst, men det är väl tjusningen med spelet.

Gunnel sa...

Utan enögdhet blev det inga rubriker och inget skäll på domaren. Så enögdheten är väldigt viktig och enligt min närstående så har domaren varit väldigt taskig mot Luleå.

Anders sa...

Andra sidan är Du klar?

Lennart sa...

Jag vill bara meddela att Jimmie Eriksson kommer från Malå, därifrån kommer både svala tjejer och killar !

Peter sa...

Men Anders citerar du DN? Tänk bara 6 vinster kvar till guldet. Vem hade trott det?

Anders sa...

Peter: Man får faktiskt citera sig själv.

Gunnel sa...

Från kl 18.30 till 22.00 har jag plockat och packat på Hertsön. Har det hänt nå´t under tiden?