fredag 11 februari 2011

Nu är det fredag

En sammanfattning av veckans stora händelser i vår lilla ankdamm.
-
Bert Karlsson sågar Luleå och Sundsvall för deras ointresse inför Melodifestivalen och vill utesluta Norrlandsstäder från deltagande i framtiden. Vi är förtvivlade!
-----
Michelle Obama har i ett officiellt sammanhang klätt sig i en klänning för 299 kronor från Hennes & Mauritz. Vi är stolta!
-----
Åsa-Nisse har haft nypremiär och DN:s recensent gråter, medan andra tidningar är svagt positiva. Är det något för oss?


I dagens morgon-TV rekommenderas vinet med mycket sköna stalltoner, och med vinet som luktar häst kan vi avsluta denna händelserika vecka i soffhörnet tillsammans med Lindström och Luuk i TV:s allra bästa program "På spåret."
-----
Trevlig helg!

5 kommentarer:

Yvonne sa...

Jag vill nog se denna Åsanissefilm.Lite buskis kan göra en glad.Många "stora" skådespelare är med.Filmkritikerna har man slutat lyssna på!!!

Anders sa...

Yvonne har rätt, man bör alltid bilda sig en egen uppfattning i alla sammanhang. "En staty har aldrig rests över en kritiker" (Sibelius) eller "Vad bryr sig näktergalen om vad kråkorna kraxa" (Kallifatides).

Annica sa...

Så rätt det som Yvonne och Anders påpekar. Skriver recensenterna att något är dåligt då ska man verkligen gå och beskåda "vad-det-nu-än-gäller". Skriver de däremot att något är bra, då kan man lika gärna sitta hemma i soffan och se väggfärgen gulna.

Gunnel sa...

Ni har så rätt alla samtliga. Behövs recensenter egentligen? Kanske för att vi ska ha något att reda upp oss på.

Gillade speciellt Kallifatides uttalande. Det var poetiskt.

Peter sa...

Varje hång tidningarna är fulla av sådana meningslösa nyheter bör man begrunda vilket fantastiskt tryggt och bra land vi bor i. Där det största orosmomentet är om rätt låt vann, eller vad någon kändis tycker om någonting.