torsdag 17 februari 2011

I kylans grepp

Du kalla kyliga värld, vad jag längtar efter värme!

Jag har fått fina påpekanden från släktingar söderut att jag skriver för lite om hockey. "Det har blivit så tyst från din sida", var det någon som sa. "Du skrev mycket mera i höstas." Men käraste vänner i söder, jag lovar att skriva, när det händer något roligt och intressant, men till dess får det bli tystnad.
-
Däremot är intresset stort över vem som ska bli socialdemokraternas nya ledare. Det ska vara en person med karisma, fläckfritt förflutet, vältalig, gå hem hos alla tänkbara väljare och dessutom vara snyggare än Reinfeldt. Mina favoritpolitiker Thomas Bodström och Gudrun Schyman lär inte komma ifråga av olika skäl. Tycker i alla fall att det ska bli oerhört spännande att se hur man lyckas plocka fram en ny ledare och jag önskar verkligen de ansvariga för detta ett stort Lycka till.
-
Slut!

9 kommentarer:

Annica sa...

Alla i kommentatorsbåset: I kväll håller vi tummarna för LH:s bortaspel mot Södertälje!

Hur det ska gå för (S) att hitta en ny och på alla områden bra partiledare visar sig ju så småningom. Tills dess kommer många att utpekas, tillfrågas, avböja - och/eller förkastas.

Gunnel sa...

Ja, absolut! Du och jag åtminstone och vi räcker långt. Skellefteåfansen måste ju heja på Luleå för att få glädjen att slå dem i kvartsfínalen i slutspelet. Eller?

Lennnnart sa...

Jag bor söderut men det är kallt här också. Beträffande partiledare måste det väl finnas någon under 70 hoppas jag.
Sen hörde jag nyss att det finns en isprins i Luleå. Majorov heter han. Kanske skulle Luleå satsa på konståkning istället ?

Gunnel sa...

Om Skellefteå vinner guld lovar jag att skriva en hyllningssång på bloggen till staden och dess hjältar och dessutom bjuda de Skeåfans som jag känner på tårta hemma hos mig på min nya adress.

Anders sa...

Måste Skellefteå vinna guld för att vi ska bli hembjudna till den nya adressen?

Gunnel sa...

Nej, det är bara att komma förbi. Men då blir det som vanligt bara skorpor.

Peter sa...

Om kravet vore guld för Skaik dröjer det kanske 39 år innan Anders får komma till den nya adressen.

AIK:are sa...

Surt sa räven om rönnbären!

Peter sa...

Bäste AIK:are, ligger inte AIK på 10:e plats?