torsdag 19 augusti 2010

Ur olika synvinkel

Vi tillbringar vår dag med att vara barnvakter till en 3-årig flicka.
-
Hon skrattar mycket, hon är alltid glad och hon är ett riktigt charmtroll. Hon skuttar omkring och är med i allt vi hittar på, men samtidigt duktig på att leka själv, vilket "de gamle" uppskattar, då de inte längre är så spänstiga till kropp och själ.
-
Vi tycker att vi haft en jättefin dag tillsammans och vi är stolta över att hon så uppenbart verkar tycka att vi är toppen.
-
När mamman kommer hem från jobbet frågar hon den lilla tjejen om hon haft kul med farfar och farmor.
"Nej", svarar hon, "jag har haft jättetråkigt."
-
Nu försöker vi komma över hennes betygsättning på vår förmåga att roa vår omgivning.
-
Ha det!

7 kommentarer:

Anders sa...

Det stämmer kanske att Luleborna inte är så spänstiga längre. Om det mot förmodan skulle ha undgått någon person som vistas söder om Umeälven så vill jag bara meddela att Div 1-laget Björklöven slog Luleå igår med 2-0. Och olökken var framme, Lökken fick ont i ett knä.

Gunnel sa...

För att lyckas i Elitserien är det mycket viktigt att ta stryk av Björklöven under försäsong. Detta stod i Norran förra året när ett annat lag fick stryck av Ume-borna. Minnet är bra, men kort hos min broder.

Anders sa...

Enligt Norran närstående källor gäller citatet "viktigt att ta stryk av Björklöven under försäsong" endast om sagda lag ligger i Allsvenskan, eller Gud förbjude, Elitserien.

Annica sa...

Det var en nedslående recension ni fick av det treåriga barnbarnet. Men är man lite återhållsam med berömmet den ena dagen så blir omgivningen än mer alert dagen efter. Ungar är smarta.

Gunnel sa...

Klart att Björklöven ska till Elitserien.
Annica: Hon är en mycket smart unge, men trots dålig kritik känneer vi oss inte särskilt nedslagna.

Peter sa...

Linnea har lärt sig att tycka att saker är tråkiga av storasyster. Sen vad tråkigt egentligen betyder är lite mer oklart. Det kan betyda vad som helst egentligen.

Att Burkölen vinner en eller annan match skall de naturligtvis vara glada över. Själv gläder jag mig åt att det inte finns några så bra lag i elitserien utan blott i div. 1.

Nahide sa...

Ser man på, en riktig norrlänning i själ och hjärta. Bra Linnea, man ska inte låta sig imponeras så lätt. Farföräldrar ska tuktas i tid så att de lär sig att inte förhäva sig!