lördag 14 augusti 2010

Folkfest

Hertsödagen infaller en lördag i augusti och den dagen är vädergudarna alltid på sitt bästa humör. I dag när väninnan och jag gick runt bland alla 230 stånden var det nästan plågsamt varmt.


Folkets hjältar kommer alltid till Hertsödagen. Årets nya stjärnor presenterades. De såg små och snälla ut, men lovade att vara grymt taggade inför den nya säsongen.
-
Och nu när alla packat ihop sina stånd och lugnet lägrat sig över området mörknar himlen och jag tror att åskan börjar mullra.
-
Måste genast sluta!
-
Ha det!


7 kommentarer:

Yvonne sa...

Hörde av din käre make,att ni varit där.Synd att jag inte hann träffa er!!
Så mycket folk,ojoj!

Lennart sa...

Nog är det mera trovärdigt söderut där man presenterar laget i ishallen. Vad betyder det att det står nordchark bakom pojkarna med ett bildäck på magen? Ska man börja sälja köttfärs i konsumhallen?

Gunnel sa...

Luleå Hockeys grabbar ställer upp för alla. Inte bara för fanatikerna i ishallen.

Peter sa...

Stackars skaikare som blott har en höjdpunkt på året att se framemot. Själv har jag alltid undrat hur många skaikare som tittar på den andra isträningen?

Anders sa...

Der är alltid skojigt när Stockholmare bryr sig.

Peter sa...

En stockholmare är förmodligen en fler än antalet det totala antalet besökare på isträning nummer två i kamelhallen.

Annica sa...

Hockeysnacket lämnar jag åt dem som tror sig vara experter... Jag kommenterar det jag är expert på - loppis. Hertsöloppisen är en av årets höjdare! Och en gissning är att de flesta kom för den, inte för hockeykillarna.