måndag 23 augusti 2010

Det stinker!

Tillsammans med sonen och hans familj åker vi buss, tunnelbara och tåg till Skansen. Eftersom vi har en barnvagn med oss, måste sonen åka hiss ner till tågen. Hissen är äcklig och stinker av gammal och ny urin. En riktig pisshiss. Den vidriga lukten tvingas alla med barnvagnar, rullatorer och rullstolar stå ut med för att överhuvudtaget kunna åka tunnelbana.
-
Skellefteå kom till Luleå för att spela hockey. Luleå förlorade och någon eller några fick för sig att de skulle pinka på gästernas buss. Ett riktigt lågvattenmärke av omogna stollar.
-
Det är nedrans förargligt att förlora mot just "schtaan" , men det är ingen skam. Men skämmas bör de pinkande korkhjärnorna. Det är idiotiskt och väldigt lite hjärnceller på de som skvätter.
-
De flesta felpinkarna är nog män, men den mest omtalade är en kvinna. Gudrun S. blev omskriven när hon i fyllan pinkade på golvet i en biosalong.

Det vore nog inte så dumt om alla tokar som skvätter på fel ställen, satte på sig en blöja. Då slipper resten av mänskligheten lida av deras oförmåga att hitta en toalett.
-
Trevlig ny vecka!

12 kommentarer:

Annica sa...

Där spriten går in går vettet ut. Så sant. Det är ju inte nyktra personer som ställer sig och pinkar varhelst de befinner sig när det trycker på. Du har så rätt - "fripinkare" borde tvångsblöjas! Eller - ännu hellre - deportera dem ut i skogen, där kan de lyfta på benet mot en massa träd. Men då dör väl all växtlighet...

Gunnel sa...

Annica: Jag har läst någonstans att växter mår bra av urin om den är utblandad med vatten. Alkohol är inte lämpligt.

Lennart sa...

Jag har just kommit hem från Norberg och ser till min oförställda glädje att hockeysäsongen börjar som den slutat de två senaste åren.
Beträffande pinkarna så är det väl bara att göra som i Arvidsjaur där en biltestare bötade för att han pinkade i en snödriva mitt i natten. I Stockholm skulle de ha elstängsel i hissarna så att pinkarna fick en riktig stöt. Tipset är gratis!

Gunnel sa...

Då har vi varit söderut samtidigt. Vi kom hem igår efter att ha varit i Vendelsö en vecka.

Ditt förslag om elstängsel är lysande men stötarna drabbar väl även oskyldiga hissåkare.

Lennart sa...

Det drabbar bara dom som kissar. det var en sport att kissa på tråden och stå kvar så länge som möjligt, något som vi sysslade med på 50-talet i Mörttjärn. Anders kan nog vidimera sanningshalten.

Anders sa...

Jo, så var det nog! Det förklarar förmodligen varför sexlivet har blivit som det blivit...

Intresserad sa...

Hur har det blivit?

Anders sa...

Laddat, minst sagt...

Nahide sa...

Stötvis!

Gunnel sa...

Mycket intressanta och upplysande kommentarer.

Augusta Surring sa...

Vilken oväntad väg kommentarerna tog!

Gunnel sa...

Kommentarerna blir ofta mycket roligare och intressantare än bloggen. Tack för det!