onsdag 4 augusti 2010

Farväl Midsomer

Farväl Mr Barnaby, som förgyllt så många sommarkvällar. I det vackra grevskapet Midsomer begås många grymma mord. Där bor och arbetar alldeles vanliga människor som under ytan lever skumma hemliga liv och utan att blinka utför de grymmaste gärningar.
Allsången har blivit utskälld i år. De stora artisterna saknas och i stället uppträder udda och för den stora allmänheten okända grupper. Till en del tycker jag att kritiken är befogad. Vad gjorde den finska skrikgruppen där, och visst är Jakob Hellman överreklamerad? Var är Sonja A, Shirley C, Sanna Nielsen, Måns Zelmerlöv, Brolle, Jill Johnson, Maria Möller, Peter Mattei, Martin Stenmark, Sten & Stanley, Kent m fl.
-
Nej, det är dumt att klaga, det är bara ett teveprogram och det går inte att tillfredsställa allas smak. Nästa program blir säkert helt fantastiskt.
-
Farväl!

5 kommentarer:

Yvonne sa...

Verkligen sorgligt att det är slut på Midsommer.Och det för alltid också!Snyft!!
Allsången...Den har blivit mycket sämre tycker jag.Är så in i bänken less på Anders Lundins ego.Artisterna...många av dom kunde jag vara utan.
Nu har jag gnällt lite,det är skönt!!!!

Annica sa...

Vad annat kan jag göra än instämma i ovanstående? Både bloggare och kommentator har helt rätt. Av saknad snyftar jag över Barnabys pensionering. Till Anders Lundins larvigheter och urtrista artister ropar jag snyftande: "Varför tar ni inte pension???"

TV4:s Lotta på Liseberg vann årets "allsångskamp".

Lennart sa...

För en gångs skull eller som vanligt är vi helt överens. Om dom slog ihop konsumhallen och Skelleftekraft arena så fanns det ju inget att bråka om.
Såg Jill Johnson från Liseberg, måste nog köpa en cd.
Om dom slog ihop arenorna måste dom väl ta något mittemellan, palthallen är mitt förslag.

Gunnel sa...

Yvonne och Annica: Jag har fått för mig att "Midsomer murders" fortsätter, bara med en ny skådespelare som ska föreställa Barnabys kusin.
Lennart: Klart att vi inte ska slå ihop några arenor, det vore för trist om vi inte fick bråka om hockeyn. Däremot kan vi vara överens om allsången. Jag såg Jill Johnson uppträda i Kulturens Hus och hon var formidabel.

Annica sa...

Gunnel, du har så rätt om Barnaby. Det är kusinen Barnaby som hädanefter ska lösa alla mordgåtor. Han fick man ju se i ett av de nu sända avsnitten (då gamle Barnaby var till Brighton). Men även om kusinen såg trevlig ut, så kommer jag att sakna John Nettles som Barnaby.