fredag 6 augusti 2010

Jag mötte Gudrun

Den äkte mannen och jag vandrade Storgatan fram och tillbaka några gånger. Luleåkalaset har tur med vädret och det var mycket folk ute.

Jag mötte Gudrun vid Shopping, men tyvärr hade jag glömt kameran hemma. Färgstarka Gudrun gjorde reklam för FI och de övriga politiska partierna bleknade i hennes närvaro. Nej, jag röstar inte på Gudrun, men jag tycker att hon är ett rivigt fruntimmer. Sossarna hade en sjungande gosse som blickfång och Centerpartiet försökte övertyga folk om att deras Thornberg skulle in i Landstinget.
-
I Stadsparken pratsjöng gruppen Mowitz en låt. Sångaren hade knallblå luva och vi fick veta att gruppen fått utmärkelse som årets Lulebor. Jag röstade på någon annan men majoriteten har alltid rätt.
-
Efter alla dessa upplevelser åkte jag och mitt värkande huvud hem för att vila ut från dagens alla strapatser.
-
Trevlig helg!

5 kommentarer:

Yvonne sa...

Jag har också varit på stan.Lyckades lura med Gunilla Österlund som trevligt sällskap.
Visst blir man ganska trött av allt ståhej,men det är trevligt att sitta och titta lite på folk!
Tur med vädret!!!

Annica sa...

Volymstarka Luleåkalas är ingenting för mig med mina ljudkänsliga och skrällande öron. Däremot kanske mina ögon klarat av färgstarka Gudrun. Synd att era kameror inte var med.

Och, precis som jag befarade - Movits! blev Årets Luleåbo(r)! Gruppen fick inte min röst, men tydligen många andras, tyvärr. Jag förstår inte deras popularitet. Men jag är väl för gammal.

ung med pung... sa...

....ja, ni är på tok för gamla. Movits regerar.

Yvonne sa...

Gilla oxå Hertsögrabbarna Movits--Trots min ålder!
Har följt deras USA-resa på Facebook.Skoj!

Gunnel sa...

Ursäkta! Jag har fel stavning på popgruppen. Tyckte att det borde stavas med z precis som Larz-Christerz och Hermanssonz.Välkommen att kommentera "ung med pung." Jag antar att vi är släkt.