onsdag 29 december 2010

Iskallt

Nu är det dags att väcka bloggen, eftersom bloggerskan själv inte kan sova efter att ha tagit adjö av sonfamilj som kl 04.30 åkte hem till storstaden i 25-gradig kyla och med en bil utan motorvärmare. Självklart att den startar var det någon som sa, det är ju en Saab.

Liten sammanfattning av den vecka som var:

På julafton var vi 11 personer som åt alldeles för lite, eftersom vi fortfarande äter rester av det som fanns på julbordet. Tomten kom på besök och de små barnen genomskådade honom, men eftersom han var generös, så gillades han i alla fall.

Leos Lekland är ett måste för pappor och barn.
-
Våra hjältar i Luleå Hockey leder Elitserien idag och det borde vi fira. Vem vet, det kan vara den sista dagen i den positionen. Hur som helst så har maken lovat (hotat) att ge mig en biljett till Coop Arena, som present inför en kommande födelsedag.
-
Det får bli allt för idag. Denna iskalla decemberdag då vi av speciella skäl måste ut i kylan och kämpa. Långkalsonger på!!
-
Hej!

4 kommentarer:

Annica sa...

25 minusgrader... rena blidan! Här var det 29 minus i morse. Burr!
Stackars sonen med familj som fick en så iskall hemresa. Och stackars er som också måste ut när kung Bore kopplat greppet. Hoppas allt går väl för er alla!

Lennart sa...

Hoppas att det gått bra för Peter i kylan. Jag har ju erfarenhet av sådana resor och då i sämre bilar, men det brukar ju gå bra.
Ser att du även försöker väcka dina bröder, men iallafall jag är nöjd med att nästan leda serien. Såg JVM i natt och det var en höjdare.
3 kameler och en ensam coop-are. F.k kommer Tim Erikssons mamma från Arvidsjaur. Avdelningen värdelöst vetande!

Gunnel sa...

När sonen med familj kom till kallhålet Ersnäs visade biltermometern 35 minusgrader. De kom hem till rean blidan, bara 4 minusgrader.

Jag är också nöjd. Behöver inte leda, kan vara femma eller sexa till och med. Dessutom är jag imponerad av juniorerna, var de än kommer från. Skulle dock icke vaka för deras skull.

Peter sa...

Linnea avslutade resan vid infarten till Klenavägen blott 300 m. hemifrån med att säga: "Jag vill vara hos farmor och farfar och gå på Leos Lekland varje dag" Ångrar dock att vi inte stannade i Ersnäs och klev ur bilen. Det är trots allt inte så ofta man möter dylika temperaturer. Vi önskar kamelerna m.fl. lycka till i j-vm. Må de finna en vacker och gyllene oas och om inte åtminstone komma hem utan skador.