tisdag 21 december 2010

Frid och fröjd

Detta är min uppfattning och jag delar den.
(Alf Svensson KD)
-
Min uppfattning är att man måste kämpa för att inte bli slav under sin last. Det gäller rökare, samlare, sportfånar, drinkare och soffnötare. Man måste för sin egen skull bevisa att man har karaktär att släppa sitt beroende åtminstone för en tid.


För närvarande är jag slav under blogglasten och tillbringar tid varje dag för att skriva och formulera mig på någorlunda anständig svenska. Visserligen har jag gott om tid, men nu är det dags för mig att ta en vit vecka från bloggandet och ägna mina dagar åt knäck, pepparkakor och tomterim.
-
En riktigt GOD JUL till alla snälla!

5 kommentarer:

Annica sa...

Vad säger (skriver) du??? Ska vi vara utan dina bloggar i en hel vecka? Voj, voj, hur ska det gå? Det blir inte lätt. Tror du inte du kan slita dig från knäcken, pepparkakorna och tomterimmen en liten stund? Någon dag? Förresten, tomten kan väl skriva sina egna rim. Eller?

Gunnel sa...

Voj-Voj, det går jättebra för alla utom för mig. Jag kommer att få abstinensbesvär.

Anonym sa...

God Jul!

Anders sa...

1968 till 1979 åkte jag rätt mycket tåg på vintern överallt i Sverige, från Kiruna till Malmö. Allt funkade utom en gång när anslutningen Vännäs - Umeå strejkat en stormig nyårskväll. Sedan kom omorganisationerna och avregleringarna...

Och vad gör SJ nu? Sponsrar Vinterstudion!

Gunnel sa...

Det var bättre förr, Anders. Både vi och tågen var tåligare. Men Vinterstudion är bra.