måndag 13 december 2010

Då i vårt mörka hus

Luciamorgon och 18 minusgrader.
-
Jag tillbringar en halvtimme på förmiddagen hos frissan och medan hon klipper, pratar vi om världens stora problem. Vi avhandlar kungen, Victorias mage, den förestående julen, det gråa håret, terrorbombare och Wikileaks. Vi har lösningen på allt och tror att världen vore bättre om vi fick mera att säga till om.
-
Tillbringar sedan en hel timme på Coop Arena, medan mannen står i kö för att köpa annandagsbiljetter till sina söner. Själv köper jag två kortlekar med Lulebjörnen på för att glädja mina bröder vid någon lämplig jämn födelsedag.
-
Och medan jag skriver detta blogginlägg spelar Spotify julmusik för att locka fram den rätta känslan för den högtid som kommer.
-
Hej!3 kommentarer:

Lennart sa...

Jag har suttit och lyssnat på radio idag då det varit 26 grader kallt. Fick då höra den stora nyheten att terrorbombaren gillade öl enligt någon skolkamrat som journalisterna hittat. Tala om värdelöst vetande.
Gunnel; Då jag fyller 70 vill jag ha en gulsvart kortlek, passa på att köpa en då du passerar staan.
Och Anders berättelse om Lulebon var faktiskt sann, han var egen företagare och skrapade triss i TV4.

Peter sa...

Vilken lysande present till småbröderna. Äntligen kan de få något trevligt tidsfördriv att syssla med när säsongen tar slut. Tror förresten att jag ska leta upp en gulsvart kortlek med en kamel på att förära de blivande 70-åringarna.

Gunnel sa...

Jag tar gärna emot kortlek från främmande ort på någon framtida jämn födelsedag, bara så ni vet.