måndag 5 juli 2010

Vem har rätt?

Nils och Benny
-
När två människor tycker likadant, behövs inte den ene.
(Ur stadgar för äktenskap § 28)
-
Äktenskapet är stiftat för att träta ska uppstå.
(Okänd cyniker)
-
Den äkte mannen och jag som varit gifta i en evighet har under årens lopp haft en del olika åsikter om saker och ting som vi med respekt och "saklighet" diskuterat. Vi vill båda väldigt gärna ha rätt.
-
Vi har haft olika åsikter om vad som är den nyttigaste frukostmackan. Är det den med ost och marmelad, eller den med messmör och linfrö? Den diskussionen är för närvarande vilande.
-
Men den stora diskussionen i början på 90-talet gällde om Benny Hill var död eller inte. Släkt och vänner var inblandade i frågan för det här var före Wikipedias tid. Så småningom dog Benny Hill så vi fick rätt bägge två och är fortfarande gifta och hittar då och då nya ämnen att ha olika åsikter om.
-
Blogg och bild godkänd av Nils.
-
Hej!

3 kommentarer:

Yvonne sa...

Skoj ibland med lite olika åsikter.

Anders sa...

Frukostmackan: En husmans med generöst tilltagna korvskivor är nog den nyttigaste mackan. Varierar också med leverpastej, kalvsylta, skinka m m. Huvudsaken är att pålägget är generöst tilltaget.

Gunnel sa...

Nyttigt med olika åsikter. När det gäller politik gillar jag att ha åsikter tvärs emot alla som vet bäst vad man ska rösta på. Är själv gråsosse med inslag av annat.

Nyttigt också med falukorv. Allt som är gott är säkert nyttigt för kroppen. Jag håller med om att det ska vara generöst med pålägg på husmansmackan.