söndag 4 oktober 2009

Bloggdebut

Jag har länge tänkt börja blogga men inte kommit mig för tidigare. Varje dag när man läser tidningar finns det alltid något att gnälla över och därför vore väl en blogg ett bra ställe att få ut sin frustration på. Men i dag kommer första inlägget och det ska inte bli så gnälligt.
Samtidigt undrar jag över varför jag inte bara skriver på ett vanligt papper och låter omvärlden slippa mina åsikter. Till den frågan har jag inget svar. Men kanske är det så att även jag vill vara med i den moderna samtalsvärlden. Så är det nog.

Denna oktobersöndag är blåsig och helmulen. Den dagliga vandringen i naturen med MP3- spelaren i blir nog inte av. Tycker du inte om fågelsång?, frågar min granne som ser mig med musikmaskinen i örat. Nej granne, är mitt svar, jag föredrar Elvis och Bruce på min vandring i tallskogen.

Mitt favoritlag Luleå Hockey förlorade i går mot Färjestad. Det blir man inte glad av men mest av allt tycker jag synd om spelarna för all den kritik de ständigt får i tidningarn så fort laget gör sämre insatser. Lika galen är den upphaussning de får så fort de vinner en match. För journalister finns inget lagom.

Mannen och jag har redan löst söndagens DN-kryss. Resten av dagen får vi ägna åt vad vi tycker känns bäst. Det var allt för nu och det kändes jätteroligt.

2 kommentarer:

Gunnel sa...

Jaha,du

Yvonne sa...

Välkommen hit!
Ska bli kul att följa Dig!
Kram Yvonne