söndag 20 januari 2013

Hondan Hilda

Årets isskulptur i statsparken blev en hackspett.

Det blev naturligtvis en bilaffär den här veckan. Den hägrande röda  Hondan av 2011 års modell inköptes i fredags av en lycklig man med vidhängande hustru. Alla tillfrågade släktingar gav mannen stöd för det önskade köpet och då tvingades den motvilliga att ge efter. Eftersom vi alltid döper våra bilar efter den dag vi skriver kontrakt, fick Hondan det lämpliga namnet Hilda.


Min gamle idol "Cacka" Israelsson har lämnat jordelivet. En gång för länge sedan uppträdde han på danspalatset Malåborg och just den dagen fyllde jag 17 år. Han var snygg, jag var småkär och jag tyckte att han sjöng bara för mig. Tror att han ska få en plats på min Spotify. Det är inget fel på "Gamle Svarten."

Trevlig söndag!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det är klart "Gamle Svarten" måste få vara kvar. Men jag tyckte nog inte Cacka var så snygg, såg han inte litet väl smörig ut?
Britta

Lennart sa...

In med en bild på Hilda så vi verkligen blir avundsjuka!!!

Gunnel sa...

Britta: Hans utseende kanske var lite smörigt, men å andra sidan berodde det nog på Brylcremen som alla unga män använde på den tiden.

Lennart: Du får vänta lite, vi får inte hem Hilda förrän till veckan.

Anders sa...

Modell, mil, automatlåda? Frågorna hopar sig. Varför kommer inte Hilda på en gång? Har hon ångervecka?

Gunnel sa...

Anders: Honda Civic, 2000 mil, automatlåda.

Hilda får vänta eftersom vi måste snygga till Hampus innan vi kan lämna in honom på bilfirman.

Annica sa...

Det behövs absolut en Honda Hilda för att klara de två kilometrarna till Kvantum. För att inte tala om de 7-8 till Storheden. Gamle Hampus hade nog inte klarat den långa sträckan så länge till. ;-)
Förresten, är inte den vidhängande hustrun lika lycklig över Hilda som mannen?

Jag var också kär i Cacka Israelsson. En stilig man med vacker röst. Lyckliga du som fick se honom livs levande! Jag hade bara några små färgbilder från Fickjournalen att sucka över. För några år sedan köpte jag faktiskt en CD med honom – fint att höra hans välklingande stämma igen.

Gunnel sa...

Annica: Åtminstone min äkta man tycker att man ska åka ståndsmässigt till Kvantum. Den vidhängande hustrun bryr sig inte ett dugg om hur bilar ser ut eller hur gamla de är, det viktiga är att de funkar de få gånger man behöver dem.

Jag har en del låtar med Cacka Israelsson som du har spelat in åt mig. Tack!