tisdag 1 januari 2013

Detta händer 2013

 
Det nya året ligger som ett blankt blad framför oss (årets första floskel) och under 2013 ska våra gårdagslöften infrias. Själv lovade jag ingenting, utan tänkte istället sia om vad som kommer att hända under det nya året. Det enda som är absolut säkert är att man blir ett år äldre innan nästa nyårsafton om nu inte liemannen kommer farande innan dess.
 

 
2013 kommer att bli ett fantastiskt år. Vi slipper politiska utspel eftersom årets enda val är kyrkovalet och det intresserar oss föga. Kungens alla skandaler är redan kända och vi kan inte vänta oss några nya. Madeleine som egentligen ska gifta sig i sommar ångrar sig återigen, när hon tittat lite närmare på den tilltänkte.
 
2013 års vår och sommar fyller alla tänkbara önskemål. Från sol och skarsnö i mars och april kommer en sommar med klarblå himmel och lagom värme med lite ljummet sommarregn några lämpliga nätter. Detta får oss människor att må bra och när vi gör det blir vi snällare och accepterar varann precis som vi är. 2013 blir det år när mobbningen i det närmaste upphör.
 
 

 
Skellefteå AIK vinner årets SM-guld i hockey. Så är det bara! Allt kan inte vara perfekt!
 
God fortsättning på det fantastiska året 2013!

10 kommentarer:

Annica sa...

I min blogg igår använde jag mig av ungefär samma floskel. Och, jag lovar, det kommer fler under 2013.

Det är trist att ha kommit upp i den åldern att man dagligen tycker sig höra liemannens smygande steg. Trots dålig hörsel!

God fortsättning på det fantastiska år som just presenterat sig!

Gunnel sa...

Annica: Jag kommer också att köra med floskler under året som kommer. De är omöjliga att undvika.

Rackarns lieman. Det är alldeles för tidigt att höra hans smygande steg.
God fortsättning!


Peter sa...

Bra att du höjer skaikhf till skyarna. Det brukar sluta med att de åter misslyckas. Eller som talesättet säger. "Man vet att det är vår när Skaikhf förlorar en sm-final"

Gunnel sa...

Peter: Skellefteå vinner faktiskt SM i år. Min "synska" förmåga säger mig det.

Anders sa...

Alltid fascinerande att se hur upptagna Lulefansen är av att tänka på AIK.

Gunnel sa...

Anders: Klart att man är intresserad av sina vänners intressen. Man bryr sig ju om dem och vill att de ska vara glada och nöjda med tillvaron.

Lennart sa...

Liemannen bryr sig inte om fräscha 70+ tanter från Luleå. Han har nog annat för sig.
Beträffande dina spådomar om Skellefteå AIK så vet jag inte om det är bra eller dåligt. Dina tidigare spådomar om Luleå hfkonsum har ju inte slagit in.
God fortsättning och se allt positivt. Jag har just kört av en drivaxel till snöslungan men är glad ändå!

Gunnel sa...

LENNART: Hoppas du har rätt, liemannen kan vänta länge än.

Vet inte om jag spått så mycket om Luleå, där hoppas jag bara men Cam Abbot har friat till sin flickvän på Coop Arena under nyårskvällen. Vet inte riktigt vad det kan betyda!

Anders sa...

Trevligt att se att hen och hen har förlovat sig på Koopra. Vad det kommer att betyda återstår att se. Det beror kanske på vad hen och hen har för inflytande på varandra.

Gunnel sa...

Pojkar i allmänhet: Vad ni är roliga. Coopra,LuleåhfKonsum, Skaikhf och hen. Det måste vara testosteronet.