fredag 20 januari 2012

Fredagsblandning


I går gick jag på Kulturens Hus för att låta mig roas. När man går på revy vill man skratta hejdlöst och visst var en del ganska roligt, men mest bara på fnissnivå.


I revyn hade naturligtvis Juholt en egen sketch. Han är mannen på allas läppar, som alltid står där lika obruten hur mycket det än blåser. Vid nästa val blir han ny statsminister om man får tro honom själv och allt är ju möjligt för den som tror.


Drottningen bör be om ursäkt för sin fars förflutna tyckte någon professionell tyckare. Då får jag också passa på att be om ursäkt för min anfader som fegt högg av sig ett finger för att slippa vara soldat och dö i krig. Ursäkten riktas speciellt till ÖB, som jag hoppas accepterar densamma.

Fröjdas folk, ty det är fredag!

6 kommentarer:

Annica sa...

Revyer är för mig ett outforskat område, så där håller jag tyst.

Däremot har jag, och övriga Sverige, åsikter om Juholt. Han har nog sina sina flesta anhängare i Alliansen... Man önskar att han nu tog sitt bästa och klokaste beslut någonsin - att avgå.

Angående vår fina drottning så borde TV4 och andra "stalkare" bara lägga av med förföljandet. Det är komplett idioti att försöka skuldbelägga henne för något som hon inte har det minsta med att göra.

Det vore inte så kul om vi alla skulle ställas till svars för de dumheter som våra förfäder gjort.

Gunnel sa...

Annica: Juholt blir kvar som partiledare. Det måste ju glädja ...........ja vem?

Annica sa...

Kulbon, kanske? Han tjänar ju bra och då behöver hon inte försnilla.

Peter sa...

Tänk att Stalin skulle återfödas som Juholt. Gör en bildsökning på de båda och inse att de är skrämmande lika. Juholt måste vara alliansens bästa medarbetare. Han behöver bara öppna munnen så ökar de ytterligare en procent. Faktum är att Juholt nästan får Jimmie Åkesson att framstå som en nobelpriskandidat, vilket säger en hel del.

Gunnel sa...

Som gammelsosse så blir man lätt bedrövad över farsen som pågår.

Gunnel sa...

Likheten mellan Juholt och den gamle diktatorn finns nog bara på ytan. Juholt blir tydligen bara en parentes i svensk politik. Men en omskriven parentes.