lördag 13 april 2013

Rubbade rutiner


Kampen mellan Luleå och Skellefteå är inställd. Detta på grund av att Luleå tröttnat på att förlora, påstår en initierad källa från schtaan. De tävlande Luleborna förnekar detta och menar att Skellefteås alla vinster beror på en ovanligt lyckad spelarvärvning från Medelhavet.


Skämt åsido! Mannen och jag tävlar varje fredag med broder och svägerska från Skellefteå i Dagens Nyheters nutidstest. Denna vecka har tidningen ingen tävling och våra rutiner är rubbade. Helgen är förstörd. Förtvivlade mail till tidningen har inte gett något svar.


Vad är väl aftonens hockeykamp mellan städerna, mot våra duster. Ingenting! Sura och frustrerade går vi omkring och hatar den tidning som vi dyrt betalar och som nu sabbat vår helg.

Men DU ska ha en Trevlig Helg!

4 kommentarer:

Anders sa...

Jo, man wal verklit orivä. F ö var värvningen inte från medelhavet, snarare det svarta.

Gunnel sa...

Anders: Ursäkta, jag har lite dålig koll på världens alla hav.

Annica sa...

Vad är poängställningen mellan Luleå och Skellefteå i Nutidskampen? Fördel Luleå? Fördel Skellefteå? Oavgjort? Fighten fortsätter förhoppningsvis nästa helg. Och spänningen är ooooliiiidlig.

Precis som just nu när Luleå Hockey spelar första finalmatchen i Skellefteå. Hela Luleå håller tummar och tår för sitt lag. I mitt bostadsområde hänger det Luleå Hockey-flaggor på flera balkonger. Tala om stöd och hängivenhet.

Gunnel sa...

Resultatet är ungefär så här
Svägerskan 999 poäng
Resten 666 poäng

Luleå förlorade trots flaggorna. Men vad gör väl det, någon ska ju förlora.