söndag 9 december 2012

Inga vinster

 
Varje söndagskväll vid den här tiden sitter jag vid datorn, medan mannen i mitt liv tror att han kan vinna på Bingo-lotto. Inte ens två års spelande utan minsta lilla Bingo har rubbat honom i hans tro. Eller kan det möjligen bero på att han genom att spela, stöttar ett älskat hockeylag.
 
I morgon delas Nobelpriset ut. Litteraturpriset går som vanligt till någon som man inte känner till och aldrig kommer att läsa. Jag har den förutfattade meningen att den som får Nobelpris i litteratur är tungläst och svårbegriplig och jag har inget gjort för att ta mig själv ur den eventuella villfarelsen.
 

 
Gustav 47 och Olof 62 och inget glädjetjut från vardagsrummet. Det blev ingen vinst i Bingot i kväll heller.
 
Trevlig vecka!

6 kommentarer:

Annica sa...

Vi amatörbloggare får börja skriva mer tungt, allvarligt och obegripligt så vi har en chans att få Nobelpriset i litteratur. Kanske lättare än att vinna pengar på Bingolotto.

Gunnel sa...

Annica: Obegriplig kan jag nog vara men inte på det djupa sätt som krävs. Trots allt får man nog förlita sig på Bingolotto.

Anders sa...

Upprymd över ha vunnit pengar skrev jag inlägget på förra bloggen!

Gunnel sa...

Anders: Jag är glad för kommentarer även om de hamnar på fel ställe.

Lennart sa...

Om jag inte minns fel vann ni en resa till Mexico och sen fick du ju prata med Lotta Engberg.
Har du glömt det måste det vara åldern !

Gunnel sa...

Lennart: Det var på det glada 90-talet vi gjorde våra stora vinster. Det är 18 år sedan vi vann resepresentkort på 25.000 och det glömmer vi aldrig.

Hos Lotta Engberg vann vi resepresentkort på en resa med Hurtigrutten. Men det var då för längesedan. Nu har turen lämnat oss.