söndag 21 oktober 2012

Hur länge ska man hålla på?


För drygt tre år sedan startade jag min blogg, utan att ha den minsta tanke om hur länge jag skulle hålla på. Efter så lång tid och närmare 700 blogginlägg tycker jag att jag börjar upprepa mig själv, sakna vettiga idéer och tröttna på mina egna ord. 


Men att sitta framför datorn och skriva är ett rent nöje och har man plitat ner nära 700 inlägg kan man inte ge sig förrän man uppnått 1000. Det är ett målsnöre som jag måste nå. Så jag fortsätter att mala på i ungefär samma takt. Det tusende inlägget kan heta "Följ mig in i dimman", eller "Den väg som till himla bär", eller helt enkelt "The End."

Och när det tusende inlägget är skrivet i januari 2018, då har jag sagt allt, då lägger jag av och skulle jag glömma vad jag lovat, bör mina närmaste ta datorn ifrån mig.

Godmiddag!

10 kommentarer:

Yvonne sa...

Fy hur du skriver:( Det är klart att du ska "mala på" många år till.Jag har verkligen legat av mig,men tror att jag kommer igen när jag får lugn och ro.
Kram!

Gunnel sa...

Yvonne: Klart att jag ska mala på men ibland tryter fantasin.

Yvonne sa...

Jag om nån vet det!!!!

Helena Högberg sa...

Din blogg var en av de första jag började följa när jag skaffade bloglovin.Jag kan inte minnas att du har upprepat dig en enda gång.Ibland tryter fantasin, jag vet hur det är. Det är tur att man inte har det som jobb och MÅSTE skriva regelbundet :)Förresten, jag tycker inte att man behöver ha så väldigt tätt mellan inläggen, ibland har jag börjat följa någon blogg, men har fått sluta för att de skriver FÖR många inlägg, man hinner inte med att läsa dem när det är 4-5 inlägg om dagen, inte när man följer många bloggar i alla fall.

Annica sa...

Malar man inte på på värre sätt än med små, trevligt skrivna vardagsbetraktelser så är det inga problem. Vi säger till när vi fått nog. ;o) Vilket lär dröja!

Gunnel sa...

Yvonne: Det är ju givet att du har mycket annat i tankarna just nu.

Helena: Kul att du följer min blogg, jag följer din. Första tiden skrev jag nästan varje dag. Sen har inläggens antal minskat med tiden och det är nog bara naturligt. Det är ju roligt att blogga, det är därför man håller på. Att någon klarar av 4-5 blogginlägg varje dag är svårt att förstå.

Gunnel sa...

Annica: Din kommentar kom samtidigt som min. Bra att du säger till när jag bör sluta! Litar på dig!

Annica sa...

Men du måste ju också lova att tala om för mig när det är dags att glömma bort bloggens inloggningsuppgifter för gott.

Gunnel sa...

Annica: Det blir nog ett naturligt slut på bloggandet. Vi kommer inte ihåg hur man gör för att logga in.

Unknown sa...

Nej men nu håller jag inte med dig! Klart du ska fortsätta blogga! Så länge du har läsare på bloggen så tycker nån att det är bra. Keep going!