tisdag 16 oktober 2012

Eländes elände

Saknar sommaren

En nyhetsmorgon så full av elände.

EU (Eländets Union) har problem. "Det var du som röstade dit oss", hör jag en bekant röst påpeka och visst har rösten rätt. Det var jag och några till som sa "Ja" utan att veta vad vi gjorde. Nu har dock EU fått Nobels Fredspris av Norge som antagligen ger priset av ren välgörenhet. De vill ge Fredsprispengarna till någon som verkligen behöver dem.


Fler dåliga nyheter:

Personer inom SSU i Norrbotten har lurat Landstinget på 1,2 miljoner. Med påhittade kurser och påhittade deltagare har man lyckats tillskansa sig pengar på ett fult och oärligt sätt.

Snön faller och halkan kommer!


Men visst finns det ljusglimtar i eländesmörkret:

Idag kommer kungen till Luleå och Sverige vinner över Tyskland i fotboll. Så måste det bli!

Hej!

5 kommentarer:

Peter sa...

3-0 efter 45 minuter. Tyskland är för bra.

Annica sa...

Uj, uj, uj! Och som om allt detta elände inte var nog så vräkte dessutom första snön ner över oss. Den ska falla i början på december, inte i mitten på oktober.

Jag är riktigt stolt över att inte röstade ja till EU. Och ännu stoltare är jag för mitt nej till euron. När min bror hörde det så kallade han mig för bakåtsträvare. Numera är han märkbart tystlåten...

Förhoppningsvis får de ansvariga inom SSU Norrbotten rejäla straff. Hade de aldrig hört och förstått ordet moral?

Gunnel sa...

Peter: Det kändes faktiskt som om Sverige vann. Det var dagens glädjeämne.

Annica: Jag skrämdes av all propaganda om vilka hemskheter som skulle drabba landet om vi inte sa JA till EU. När det gällde valutan röstade jag blankt.

Det har varit lite dåligt med moralen hos vissa personer i SSU, däremot hade våra fotbollsspelare en fantastisk moral enligt kapten Hamren.

Anonym sa...

Ganska bra tippad fotbollsmatch!

Gunnel sa...

Anonym: Jag har "gåvan." Trodde på Luleseger i kväll och det stämde.