söndag 14 oktober 2012

Loppmarknad


Lördagens begivenhet var den stora Arcusloppisen som gick av stapeln för andra gången i år. Trängseln var gruvlig och det tog oss dryga två timmar att ta oss fram bland borden. Loppisen domineras av folk som rensat garaget men där finns också ett antal antikhandlare.

I år var det ovanligt mycket kläder. Det kändes nästan som att gå på Myrorna. Skillnaden var bara att här betalar man 50 kronor i inträde för att fynda.För två veckor sedan var jag på Kistamässan. Här såldes inga kläder men på några skyltdockor visades tjusiga kreationer från 50-talet. Snygga klänningar, liknande den på översta bilden, var väldigt populära när jag var i tonåren, men däremot känns den rosa skjortan och den blommiga kostymen för killar något främmande och ett mode jag totalt missat. Synd!

Hej!

4 kommentarer:

Yvonne sa...

Jaha,och vad köpte du idag?

Gunnel sa...

Yvonne: Ha-ha. Klart jag köpte, men bara ett enda glas av en sort där jag tidigare hade ett antal.

Annica sa...

Loppmarknader är ju bland det roligaste som finns. Tyvärr har jag missat de flesta de senaste två åren och känner en väldig saknad efter att strosa runt på jakt efter FYNDET. Det är så kul! Men klädavdelningen lockar inte alls.

Gunnel sa...

Annica: FYNDET har blivit allt svårare att upptäcka, om det överhuvudtaget finns. Hoppas kan man ju alltid.