lördag 31 mars 2012

Lite äckligt


I torsdags såg vi "Grabben i graven bredvid" på teatern. Strax före paus reser sig paret som sitter närmast min gubbe och går ut från salongen. Paret bakom gör likadant och min äkta hälft sniffar på sin kofta och rusar ut.

En kvinna i raden bakom oss hade drabbats av plötsligt illamående och kräktes rakt ut och en del av maginnehållet landade på personerna som satt framför henne. Ytterst pinsamt för den vomerande (fint ord för äckligt tillstånd) damen, som ändå mådde bra efteråt.

I pausen skurades det och vi fick byta platser. Hur illa jag än tycker om stark parfymdoft så är en svag, kanske inbillad doft av spya ännu värre.

"Grabben i graven" var ganska underhållande i första akten. Under andra delen var jag okoncentrerad och ville bara hem och slänga den äkte hälftens kläder i tvättmaskinen.Ha det!

9 kommentarer:

Yvonne sa...

Fy bubblan vilken otur!!
Damen som kräktes skulle ju ha erbjudit sig att ta hand om nerspydda kläder!
Förstår om du blev distraherad!

Gunnel sa...

Personal från teatern erbjöd betalning för kem.tvätt så vi blev väl behandlade av teatern. Nisse drabbades ganska måttligt så vår egen tvättmaskin fick ta hand om tröjan.

Gunnel sa...

Nisse rättar mig. Även damen som spydde hade erbjudit sig att betala kemtvätt. Rätt ska vara rätt!

Lennart sa...

Om du lytt mitt råd och pimplat abborre på älven i stället så hade du sluppit uppleva detta.

Gunnel sa...

Lennart: Man borde givetvis lyssna på goda råd, men jag kommer inte ens ihåg att att jag fått dem.

Annica sa...

Usch, vilken upplevelse! Trist att teaterbesöket slutade så. Men jag tänker mig ur illa den vomerande damen måste ha mått. På ALLA sätt! Jag tror att jag hellre blir vomerad på än att vara den vomerande. Trots allt.

Annica sa...

Ett "h" trillade bort.

Gunnel sa...

Samma här! Jag vill ogärna spy på någon. Hade jag varit i hennes situation skulle jag öppnat handväskan och lämnat resultatet där i stället för att dekorera andra.

Annica sa...

Antagligen hann hon inte det.