söndag 14 augusti 2011

Iakttagelse II


Nyligen bodde äkta mannen och jag på ett hotell i Ångermanland. Vi åt middag på hotellet och betalade i receptionen. Flickan som tog betalt öppnade samtidigt med stort besvär en flaska vin. Efter oss stod en dam som också skulle betala sin mat. Receptionisten vände sig mot kvinnan och sa: "Du får vänta, jag ska servera vin till våra celebra gäster." Hon som ville betala lommade tilltufsat men snällt tillbaka till sitt bord.

Jag blev nyfiket intresserad. Vilka celebriteter fanns i lokalen? Var det kungen, Mick Jagger eller kanske Maud Olofsson?

Men nej, inte alls! Flickan med flaskan gick till ett bord med några medelålders herrar, totalt okända för oss och absolut ingenting att skriva i bloggen om. Men nu har jag gjort det iallafall och med det slutar jag och säger

Godnatt!

8 kommentarer:

Annica sa...

Det var antagligen några lokala celebriteter - VIP:arna från närområdet - IT-killen, hotellägaren, storbonden, handlarn? Hos mig skulle datasupporten behandlas som en celeber gäst.

Gunnel sa...

Egentligen borde vi alla behandlas som celebriteter när vi bor på hotell och betalar hutlösa priser.

Yvonne sa...

Helt oacceptabelt beteende enligt min åsikt:(

Anders sa...

Priserna blir inte så hutlösa om man låter Folksam betala. 1030:- kostade det per natt på Scandic.

Vad värre är är att vi har hantverkare i huset som helt felaktigt anser att en arbetsdag börjar kl 07.00.

Gunnel sa...

Yvonne: Tycker som du! Alla ska ha samma goda bemötande.

Anders: Tyvärr har vi ingen Anders i Folksam bakom oss trots att vi betalar multum varje månad till hans bolag. Snart vet jag inte varför.

Anders sa...

Klart att det blir dyrt för er om Folksam-Anders ska hålla oss med hotellrum hela tiden. Vi ber att få tacka!

Systern sa...

Varsågod!

Peter sa...

Hantverkarna börjar 7.00 för att kunna gå hem vid ett. Då hinner de med både spelbutik och systembolag innan de ger sig ut på lönsamma svartjobb.