söndag 7 augusti 2011

Kalaset är över

På den ljusa fläcken bland allt det mörka
kan man "tydligt" se Tom Jones.

Nu är kalaset över. Sista kvällen var en höjdpunkt, då 71-årige Tom Jones sjöng för oss som hungrade efter schlager. Den gamle mannen sjunger fantastiskt bra, har massor med välkända låtar och fortfarande samma tryck i rösten.

Och skymningen föll

Om någon tyckte att Håkan Hellström, Poodles eller Mustasch var bättre än den gamle Tom Jones, så har denne naturligtvis fel. Vi har hört dem alla. Väldigt tydligt till och med eftersom ljudet från stora scenen hördes mycket väl hemma hos oss, vilket jag icke alls klagar över, det har varit en ynnest.

Hjältar i kalasvimlet

Det som varit trist under helgen är dessa skränande alkoholindränkta korkmoppar, som saknar förmåga att plocka upp efter sig. I en del båtar vid kajen fanns vingliga, berusade personer som utan att rodna kastade tomma flaskor och ölburkar direkt i vattnet, och hur det såg ut på land visar bilden nedan.

Kalasrester

I dag städas det efter nedskräparna som inte själva har förmåga eftersom de har ont i huvudet, mycket, mycket ont, men i morgon är det vardag och allt är precis som vanligt.

Hej!


5 kommentarer:

Annica sa...

Bäst: Tom Jones! (Även om hans musik orsakade jobbigt skräll i mitt dumma öra - trots hörselproppar.)
Sämst: Alkoholförtäringen som verkligen drar fram människosläktets sämsta sidor. Vilka puckon, av båda könen. De borde få se sig själva med de nyktras ögon. Hugaligen!

Gunnel sa...

Alkoholförtäring med sans och sunt förnuft gör ingen skada. Däremot var de båfyllon som vi såg och hörde i går sorgeliga individer. Jag imponeras dock av att ingen ramlade i plurret så vingliga som de var.

Peter sa...

Tom Jones och Christer Sjögren. Du har en förkärlek för äldre män med mörk röst. Tom kan väl i och för sig sjunga på engelska vilket inte är Christers starka sida precis.

Gunnel sa...

Det är väl bra att jag har en förkärlek för ÄLDRE män. Motsatsen vore icke lämpligt.

CS engelska är inte av bästa sort och inte alla hans låtar heller, men han blir orättvist kritiserad och då måste man bara ta honom i försvar.

Anonym sa...

Tom Jones var överraskande bra. Det var en härlig kväll.