onsdag 18 september 2013

Kossan vill vara vacker


Före

Efter?

Det är segt att blogga just nu. Jag går på tomgång och saknar inspiration. Men ibland hjälper teven och verkligheten till och då får det bli några rader.

Varje fredag i "Godkväll" gör man om en person från att vara vardagsgrå till att bli lite snyggare. Ofta lyckas stylisten och den "nyomgjorda" ser glad och lycklig ut när hon/han får se sig själv i spegeln.

Nu är stylistens yrke under utveckling. Det finns inte tillräckligt många människor och hundar att förändra. I dagens "Nyhetsmorgon" blev Saga stylad. Hon kom in på sina fyra magra ben och blev klippt, svansfriserad och sprayad av en kostylist. Ett alldeles nytt yrke. Saga är nämligen en ko. Saga var dessvärre inte pottränad och trots att stylisten stod redo med en hink hamnade en del på golvet som var så halkigt att Sagas ben for åt sidan och hon föll pladask."Världen är galen" är en fras man använder när man inte kan uttrycka sig på något annat sätt. Den frasen vill jag använda just nu.

Hej!
5 kommentarer:

Annica sa...

Du och jag brukar ju tala om att vi allt oftare använder frasen: "Världen är galen!"
Och det värsta är att världen verkar bli galnare för varje dag. Ibland undrar jag om alla dessa tokigheter man hör och läser om bara är ett sätt att driva med vettigt folk. Lite som kejsarens nya kläder.
För det kan väl inte vara så att alla korkade nymodigheter är på allvar...? Bevare oss väl!
Styla en ko!? Stackars kossor! Och oss!
Vad blir det härnäst? Jag vågar inte ens spekulera.

Lennart sa...

Styling i all ära. Jag har frisyr som han från Dala-demokraten. Enligt det senaste är det modernt. Man tackar.

Sen så skrev du tidigare om bönhuset i Baktsjaur. Visst var vi överens o m att Betel aldrig funnits där. När man är överbevisad måste man ge sig!

SHL har startat, kolla tabellen.

Anders sa...

Hittade "koklippet" på nätet. Trodde absolut att inslaget var från 1:a April. Vad var det för skillnad på kossan "före" och "efter" förutom att hon hade ont i knäna?

Liksom Lennart har jag noterat läget i tabellen.

Gunnel sa...

Annica: Det är så galet att man nästan inte tror att det är sant. Det blev ganska kul när det stylade stackars djuret förstörde hela intrycket genom att göra sin behov på det blanka röda golvet.

Lennart: Anders bekanta från Småland, ursprungligen Baktsjaur skulle ta reda på sanningen, som troligen är i min favör. He-he

Anders: Det är skrattretande och det är inte kossan man skrattar åt.

Bröder i förskingringen: Tabellen kollar man bara efter första matchen och sen efter match nummer 55. Vad övrigt är, är ointressant.

Helena Högberg sa...

jag hörde talas om detta. Jag trodde inte det var sant! Ibland känner jag mig helt nöjd med att nästan aldrig se på tv.