fredag 14 oktober 2011

Den bästa medicinen


Det är inte kul för personalen på apoteket som måste gå i konkurs. Det har blivit alltför många apotek i Centrum och fast vi alla tycker att det är dyrt med medicin och hälsoprodukter, så räcker inte vårt pillerätande till att hålla alla apotek vid liv. Dessutom kan man köpa värktabletter och plåster snart sagt överallt.

Det är inte kul när våra hjältar förlorar mot de kaxiga västerbottningarna i sista minuten i tredje perioden.

Det är inte kul att Juholt sitter kvar. Gråsossen inom mig gråter och känner sig partilös.


Som tröst för allt elände som hopat sig en fredag som borde vara mysig, tar jag i den sena kvällen min bil och åker till Kvantum och köper deras största chokladkartong. Det är nog i denna stund, den enda medicin som hjäper.

Ha det gott!

6 kommentarer:

Yvonne sa...

En helt fantastisk ide´!!Trevlig helg!

Annica sa...

Angående bloggerskans uppmaning i slutet: Ha det gott! Tack, men då borde man ha blivit bjuden på choklad från den stora kartongen. Det vore att "ha det GOTT"!

Apoteken måste visst ligga ute med pengar i två månader innan de får ersättning för varor uthämtade på högkostnadskort. Konstigt.

Luleå Hockey var bara snälla och artiga mot laget som spelade på hemmaplan. Annat blir det när LH har hemmamatch.

Juholt kommer att vara en en belastning för (S). Han borde ha fått sparken!

Choklad hjälper mot mycket! Alltid!

Lennart sa...

Jag har idag förstört alla pengar på Storheden. Till slut räckte det bara till 3 godisbitar på Jula.
Man kan vara glad ändå. Det kommer säkert bättre tider utan Juholt hoppas jag.Synd att jag inte hinner åka förbi och smaka på chokladen. Det är stressigt för en gammal farfar här i Luleå.

Gunnel sa...

Yvonne: Det blev bara en dajmglass. Trevlig helg på dig!

Annica: Det var min mening att det skulle tolkas som du skriver. Igår var det ju faktiskt du som bjöd på godis. Men jag behövde mer.

Lennart: Jag vet att du har det stressigt, gamle farfar. Tur att du fick lite godis i alla fall.

Anders sa...

Om apotekens privatisering tycker jag inte. Jag har tre stycken "må bra"-grejer som jag tidigare köpte på samma apotek. Numera måste jag besöka tre olika apotek för att få tag på de sakerna. Länge leve valfriheten!

Gunnel sa...

Det låter besvärligt! Apoteken har numera ett ökat sortiment av vad som inte är läkemedel. Man kan köpa Anja Persson godis med mandel och nötter som smakar gott och nyttigt.