måndag 10 oktober 2011

I stormens öga

Naturens under?

Det är synd om Håkan Juholt. Han har feltolkat Riksdagens regler, han har inte förstått, han har bara satt kryss i fel ruta och nu är han utsatt för det stora drevet.

Hans parhäst Waidelich förstår att man kan göra fel och menar att eftersom Juholt nu betalar tillbaka, så är saken ur världen. NSD:s ledare tycker likadant. Vår egen stads kommunalråd är inte lika förstående. Han förstår ingenting och det gör inte jag heller.Den gamla socialdemokratin stod för ärlighet, att man skulle göra rätt för sig och hjälpa den som i svåra lägen behövde stöd.

Dagens socialdemokrati är det synd om. Än en gång har partiet lyckats välja fel ledare. Juholt lär vara en rolig man, men den här fadäsen kan bli svår att skämta bort.

Har du en avvikande mening, så protestera gärna.

Godmorgon!

8 kommentarer:

Lennart sa...

Håller med dej fullständigt. Ge den rolige Juholt en 45:a i baken.
Så dum får inte en tilltänkt statsminister vara.
Dom borde försöka övertala Bodström istället.

Annica sa...

Hur korkad får man vara! Bevare oss väl för en partiledare (ev. statsmininster) som inte förstår det han läser och får information om. Huga!

Med Juholts månadslön på bra mycket över 100.000 kronor/mån så borde han, och hans kulbo - hans eget uttryck för sambo, själva ha råd att betala halva hyran.

Vad ÄR det med vissa människor? Kopplar de stundtals ur hjärnfunktionen?

Gunnel sa...

Lennart: Bodström är min favorit men jag läste i en tidning att Bodström inte var tänkbar. Han tycker för mycket om att gå på fest.

Annica: Han har haft lite otur när han tänkte. Om han hade haft lite tur hade han förstått att Riksdagen icke skall betala både för honom och kulbon.

Yvonne sa...

Läste att en Folkpartist fick kalla fötter.Han hade gjort likadant!

Gunnel sa...

Yvonne: De klantiga finns överallt och i alla partier. Kanske dyker det upp ännu fler innan veckan är slut.

Peter sa...

Hur det än går är han nog rökt. Vill det sig illa får han väl dela cell med Pontus Enhörning som ju också är en "skojfrisk" filur.

Marcus Birro kanske kan tänka sig bli partiledare även för (s)?

Annica sa...

Folkpartisten försvarar sig visst med med att reglerna var vaga och luddigt skrivna. Det kan ju hända, men även av politiker ska man kunna kräva lite hjärnkapacitet och sunt förnuft.

Gunnel sa...

Peter: "Den skojfriske" ska nog sitta inne alldeles ensam och ganska länge. Han är i en klass för sig.

Annica: Vore intressant att läsa dessa luddiga regler.