måndag 7 oktober 2013

Missmatch

Troligen inte min matchning

Mera trolig

Mycket oväntat kom ett mail från en "datingsajt" där det stod skrivet: "Vi har hittat en lämplig person som matchar dig. Svara inom ett dygn om du är intresserad."

Eftersom jag "dejtat" och fortfarande "dejtar" samma karl sen 55 år tillbaka har jag inte direkt känt behov av att pröva på något sällskapsforum. Det känns märkligt och aningen obehagligt. Just nu skyller jag på facebook, för på någon "datingsajt" har jag ALDRIG, jag upprepar, ALDRIG varit.

Mailets avsändare är placerad på skräppost. Igår kom ännu ett mail om en matchande karl. Jag kan bara önska att jag blir bortsorterad så fort som möjligt. HJÄLP!!

Trevlig vecka!

8 kommentarer:

Annica sa...

Flera gånger i veckan får jag mail att jag har vunnit både det ena och det andra.
Vore vinsten en garanterad dejt med George Clooney skulle jag - kanske! - fundera på att svara. Nej, förresten, jag vill inte skrämma honom.

Anders sa...

Vi får telefonsamtal från "Windows" nästan varje dag. I fredags ringde de fem gånger. Jag frågade om de inte skulle ge upp snart, men de sa att de skulle fortsätta att ringa. Irriterande.

F ö är det lite ensamt på toppen f n.

Gunnel sa...

Annica: Samma här! Vill inte heller skrämma någon. Men mest av allt vill jag slippa matchningar.

Anders: Vad vill "Windows?"

Du ska inte vara bekymrad över ensamheten på toppen. För den som ligger högst upp finns bara en väg att gå och den leder neråt.

Lennart sa...

Jag befinner mej f.n i Luleå. Det är lite ensamt att ligga på topp här. Annars är det lugnt. Den vi väntar på har inte bestämt sig än.

Anders sa...

"Windows" vill att jag ska ladda ner ett program för att de ska kunna komma åt alla mina lösenord m m. Bondfångare, pratar engelska med indisk(?) brytning. Man kan läsa om dem på nätet om man ids.

Gunnel sa...

Lennart: Förståndigt att vara här i god tid och Luleå är ju en trevlig stad att tillbringa sina dagar i.

Anders: Jag förstår, jag har också fått samtal, dock bara ett, om att det är error på min computer. Allt sagt på knackig engelska´.

Annica sa...

För någon vecka sedan blev jag också uppringd av lurendrejare. Mansröst, knackig engelska: "Hello?! Hello?! Bla, bla... computer... bla, bla..." Utan ett ord lade jag på luren.
I dessa sammanhang sprider sig en skön känsla i kroppen av att få vara riktigt ohövlig. Ren och skär njutning.

Gunnel sa...

Annica: Någonstans ute i den galna världen sitter de en mängd människor som ringer till folk för att luras. Undrar om de som ringer vet vad de själva håller på med.