torsdag 3 oktober 2013

Nu testar vi vampyrmetoden


I lasarettets väntrum kan man välja mellan ICA-kuriren eller Se & Hör. Jag väljer den senare för att få information om vad som händer hos våra kändisar.


Vampyrmetoden är en ny behandling för den som vill behålla sin sköna ungdom. Plastikkirurgen tar blod från patienten, centrifugerar det och får fram plasma som sedan injiceras och slätar ut patientens rynkor. "Det går också bra att pumpa in i läpparna, men det gör förfärligt ont", säger Linda, vars läppar blivit slappa sedan förra behandlingen. Man måste göra om proceduren varje halvår för att effekten ska bestå.


Fadde har också problem. Hans kärlek vill förstora brösten och det vill inte Fadde. Men hon är en envis dam och vår Fadde måste nog finna sig i hennes beslut.

Vilken intressant kunskap jag fick den där knappa timmen i lasarettets väntrum och nu vidarebefordrar jag den i ett blogginlägg. En kulturgärning, eller?

Hej!

2 kommentarer:

Annica sa...

Vampyrmetoden. Återigen är det läge att utbrista: Världen är galen!

I en verklighet där massor av människor föds med svåra kroppsliga defekter och sjukdomar borde läkarvetenskapen ha annat att göra än hitta på nya rynk- och läpputfyllnadstekniker för bimbos med ebb i hjärnan - men flod i plånboken. Tydligen.

Snart är det dags att läkarstudenter skriftligt måste lova att de, som färdiga läkare, endast ska lindra och bota sjukdomar. Inte främja dem. Detta med plastikoperationer och vampyrmetoder verkar vara en pandemi.

Hippokrates vänder sig i sin grav.

Gunnel sa...

Annica: Undrar om mitt blod räcker till att täcka de skrynklor livet gett.

Nej, allvarligt talat, det är för bedrövligt att inte tjejer och kvinnor ska duga precis som de är.

Jag håller helt med dig om att världen är galen